in

POREČ: Prijem za kuglačice Istre i svjetske prvakinje Natašu Ravnić i Marijanu Liović

Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je danas, 13. lipnja, prijem za svjetske prvakinje u kuglanju – Marijanu Liović i Natašu Ravnić koje su ovo odličje osvojile kao dio reprezentacije Hrvatske. Prijemu se pridružila i najbolja ženska ekipa Istarske županije – njihov matični klub, porečki Ženski kuglački klub Istra.

Uz igračice, na prijemu je bila i trenerica Ružica Močibob te predsjednik kluba Marino Poropat, priopćeno je iz gradske uprave.

Gradonačelnik je zahvalio prvakinjama, ali i cijelom klubu na konstantnim vrhunskim rezultatima.

– Vi ste nas već i navikli da od vas očekujemo vrhunske rezultate, ali mi je posebno drago da svojim rezultatima i timskim radom pokazujete ono najbolje što sport nudi, a istovremeno nam dajete mogućnost da se kao grad vašim uspjesima veselimo kao da su i naši, rekao je Peršurić.

Podsjetimo, Liović i Ravnić ove su godine u češkom gradu Rokycany u finalu pobijedile reprezentaciju Mađarske za zlatno odličje i veliki uspjeh kako hrvatskog, tako i istarskog te porečkog sporta. Liović je ovo bio sedmi nastup s reprezentacijom na Svjetskim prvenstvima, dok je Ravnić ovo bio peti nastup za redom.

ŽKK Istra Poreč ove je godine na županijskoj dodjeli priznanja u sportu proglašena najboljom ženskom ekipom, a proglašena je i najboljom ekipom i na Danu porečkog sporta.

FUNTANA: Druga ribarska fešta na rivi 14. lipnja

U potpunosti izgorio autobus koji je djecu prevozio u Labin