in

POREČ: Prijem za nagrađivane karatiste Finide

Prijem za članove Karate kluba Finida

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je danas prijem za članove Karate kluba Finida, koji su ostvarili vrhunske rezultate na različitim natjecanjima – zlatne i brončane medalje na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu i Slavonskom Brodu početkom mjeseca, te na prvenstvu Balkana održanom prošlog vikenda u Rijeci.

Osim što su pojedinačno i ekipno osvojili brojna odličja, posebno je zanimljivo da uspjehe nižu svi uzrasti: tako je u kategoriji cicibanki do 6 godina Paola Puškarić postala prvakinja Hrvatske, Flavia Paliaga u kategoriji juniorki pojedinačno je osvojila broncu, dok je ekipno postala prvakinjom Hrvatske, a veterani u sastavu Josip Leutar, Marko Paliaga i Amir Rešidović po šesti su put postali prvacima Hrvatske u kategoriji + 35 godina, te kategoriji + 50. Rešidović je i pojedinačno, u kategoriji +35 osvojio brončanu medalju, dok je istu medalju uspjela je izboriti mlađa kadetkinja Marija Šimunović.

– Poreč kao grad sporta ponosi se sa sportskim uspjesima svih svojih klubova, a jedan od onih koji stalno doma donosi medalje je upravo Karate klub Finida.  Osim zavidnih sportskih rezultata, velika je stvar za cijeli naš grad i zajednicu činjenica da se treneri i klub kvalitetno bave s djecom i mladima, i tako stvaraju još bolje mjesto za život, čestitao je gradonačelnik Peršurić.

Predsjednik kluba Mirko Banović zahvalio je gradonačelniku na kontinuiranoj podršci klubu, izrazivši zadovoljstvo da klub broji veliki broj članova svih generacija, usprkos svim izazovima koje su protekle dvije godine donijele svijetu sporta.

voda čaša ilustracija

Bez vode 1. prosinca sela na području Poreča, Vrsara i Sv. Lovreča

Foto Jedriličarski klub Vega Pula jedrilice regata

U petak u pulskom akvatoriju starta jubilarno 30. izdanje regate Sveti Nikola