in

Poreč protiv Gorice lovi razigravanje za Europu

Foto Rukometni klub Poreč

Vrhunac rukometne sezone je pred nama. Posljednje kolo Lige za prvaka u Poreč dovodi Goricu, stalnog rivala protiv kojeg će se rukometaši Poreča boriti za četvrto mjesto. Mjesto koje vodi u razigravanje za Europu protiv trećeplasiranih Sesveta. Utakmica je na rasporedu u subotu, 6. svibnja, s početkom u 19:30 sati, a Porečani se nadaju punom Velom Joži.

Nakon što su igrači Ilije Lovrinovića osigurali šestu uzastopnu Ligu za prvaka, u srazu s najboljim momčadima Hrvatske upisali su dva slavlja nad Dubravom te poraze od Sesveta, PPD Zagreba i Nexe, dok su u prvoj utakmici protiv Goričana nakon velike borbe poraženi 25:23.

Sada je pred Porečom uzvratna utakmica na domaćem terenu u kojoj traže pobjedu od dva razlike nad Goricom. Utakmica je to od velike važnosti za Poreč kako bi se osiguralo mjesto u Europi, točnije razigravanje za mjesto u europskom natjecanju.

“Očekuje nas zadnja utakmica Lige za prvaka protiv Gorice, koja je mlada i neugodna momčad. To su i pokazali u dosadašnjem dijelu sezone. Ovo je za nas najvažnija utakmica u sezoni jer nam pobjeda donosi razigravanje za Europu. Jako dobro treniramo cijeli tjedan, vlada pozitivna energija i spremni smo se pokazati u najboljem svjetlu kako bi ispunili zadani cilj”, rekao je uoči susreta kružni napadač Antonio Ljubić koji je ove sezone postigao 65 golova te izborio 31 sedmerac.

Zato dođite u Veli Jože u subotu i podržite svoj lokalni klub u najbitnijoj utakmici sezone!

“Ovim putem pozivam sve navijače da dođu u subotu u 19:30 u Veli Jože i daju nam gromoglasnu podršku”, pozvao je Ljubić sve ljubitelja rukometa da dođu i budu osmi igrač Poreča.

Izvor Rukometni klub Poreč

Foto Grad Pula

Policajka Stefani Orbanić dobila nagradu Grada Pule: Hrabro spasila bebu

Foto Jan da Pixabay - Ilustracija

Sve sirene oglasit će se u subotu. Evo o čemu se radi