in

Poreč pružio jako dobar otpor prvaku Hrvatske

Foto Rukometni klub Poreč

U 4. kolu Lige za prvaka Poreč je ugostio prvaka Hrvatske, PPD Zagreb, kojemu je pružio jako dobar otpor gotovo do samog kraja utakmice. No, nažalost su izgubili s pet golova razlike.

Poveli su domaćini golom Armana Ikanovića, i do 18. minute igrala se potpuno izjednačena utakmica, tada su golmani imali samo svoje minute, pa su David Vladić i Aljaž Panjtar oba između 18. i 23. minute imala po 4 obrane, no tada Zagreb sa 3 brza pogotka bježi na 5 razlike, a na odmor se otišlo pri rezultatu 12:16.

Foto Rukometni klub Poreč
Foto Rukometni klub Poreč

Drugo poluvrijeme otvara Poreč pogotkom Tomislava Bošnjaka, ali gosti ponovno postižu tri uzastopna pogotka za 13:19, najveću prednost na utakmici. Porečani se nisu predavali i u 48. minuti su došli na 3 gola zaostatka, ali Zagreb je na kraju slavio sa 21:26.

Kod Porečana jako dobru rolu opet je odigrao David Vladić na golu sa 13 obrana( 34%), dok je Petar Krupić zabio 6, a Arman Ikanović 4 gola. Kod Zagreba također odličan vratar Aljaž Panjtar imao je 11 obrana (48%), a od igrača najefikasnija su bila krila, Ivan Čupić upisao je 8, a Timur Dibirov 5 pogodaka.

Trener Ilija Lovrinović bio je zadovoljan igrom: ” Mislim da smo odradili korektno utakmicu, ispunili smo cilj koji smo si postavili, držali smo utakmicu ” živu ” do 52 min. Očito je da je Zagreb malo umoran od Lige prvaka, mojim dečkima svaka čast, idemo dalje pripremiti se za gostovanje u Velikoj Gorici.”

Najbolji strijelac u domaćim redovima Petar Krupić je također prokomentirao utakmicu:” Odlična utakmica s naše strane uz odličnu publiku u Velom Joži. Borbeno smo krenuli u utakmicu s laganim padom krajem prvog poluvremena. U drugom poluvremenu probudili smo se i namučili Zagreb do kraja utakmice, međutim iskusno je Zagreb zatvorio utakmicu i uzeo pobjedu. Optimistično idemo u slobodan tjedan i pripremamo se za teško gostovanje u Gorici. “

5. kolo Lige za prvaka igra se za dva tjedna zbog reprezentativne pauze, a Poreč putuje u goste kod Velike Gorice.

Paket24 Premijer liga, Liga za prvaka 4. kolo:
Poreč – PPD Zagreb 21:26kometni klub Poreč(12:16:)

Poreč: Vladić 13 obrana (11+2), Ćopić, Muranović, Popović, Krajcar 1, Car 1, Petrov, Boka 1, Krupić 6, Malinarich 1, Rađaković 2 (1+1), Čipraka, Ikanović 4, Bajan 1 (0+1), Bošnjak 2, Ljubić 2

Sedmerci: 2/2
Isključenja: 6 minuta( Popović 2, Petrov 4 )

PPD Zagreb: Slavić 5 obrana, Panjtar 11 obrana, Ćavar 2, Faljić, Klarica 3, Gojun, Srna 1, Klis 1, Kraljević 1, Sirotić 2, Čupić 8(5+3), Dibirov 5, Dodić 1, Kavčić, Leimeter 2, Grahovac

Sedmerci: 3/5
Isključenja: 2 minute Faljić

Izvor: Rukometni klub Poreč

brzina foto policija mup akcija

Radari u Istri u nedjelju 5. ožujka 2023.

U ponedjeljak 6. ožujka bez struje ulice dijelovi Vrsara, Funtane, Kaštelira, Nove Vasi, Višnjana…