in

POREČ: Reprezentativac Simon Sluga darivao golmane NK Jadrana

Porečan Simon Sluga, golman engleskog Luton Towna donirao je čak 23 para rukavica kolegama iz NK Jadran Poreč. Rođeni Porečan nije zaboravio na klub u kojem je napravio prve nogometne korake i razveselio golmane u porečkoj Školi nogometa, seniorima i veteranima.  
Simon je karijeru započeo u porečkom nogometnom ponosu, iz kojega je prešao u mlađe uzraste GNK Dinamo Zagreb. Nakon toga je karijeru uspješno gradio u hrvatskim klubovima NK Lokomotiva i NK Pomorac, talijanskom velikanu Juventusu, ali i u Speziji i Veroni. Od 2016. do 2019. branio je za HNK Rijeku iz koje je u velikom transferu prešao u engleski Luton Town, koji se natječe u Championshipu, poznatom kao jedna od najtežih nogometnih liga u svijetu. 
Uz klupsku karijeru, Simon je branio za sve mlađe reprezentativne uzraste, a trenutno je standardni član A reprezentacije svjetskih doprvaka. 

Iz NK Jadran se srdačno zahvaljuju Simonu, koji je u više navrata pomogao svom klubu i žele mu sve najbolje u nastavku inozemne karijere.

-Sreća i veselje mladih golmana govori više od 1.000 riječi i sigurno će im biti veliki poticaj u daljnjem radu, objavio je Nogometni klub Jadran.

Simon Sluga

U porečkom Domu za starije: Maškare iz Nove Vasi osudile i spalile pusta KOVIDA VAKCINOVIĆA

EU projekt KLIM – Pri kraju gradnja znanstveno-edukacijskog centra vrijednog 8 milijuna kuna