in

POREČ: Seniore Jadrana u subotu čeka derbi za vrh 3.HNL Zapad

Nogometaše Jadrana u subotu u 17 sati na Mavrincima čeka veliki derbi 3.HNL Zapad u kojem će im domaćin biti NK Grobničan. Susret drugoplasirane i trećeplasirane ekipe koje su u utrci za naslov za vodećom Crikvenicom, od velikog je značaja za oba kluba. Sudar dva najbolja napada lige, ekipa koje igraju dopadljivi nogomet, u nizovima pobjeda od kojih su posljednje bile vrlo uvjerljive upućuje na to da će utakmica biti vrlo interesanta, čvrsta i pravog natjecateljskog naboja. Trener Šuran ima nekoliko ozljeđenih igrača, pa početni sastav još nije siguran, ali smo sigurni da će svi igrači Jadrana ući u susret maksimalno spremni i motivirani. 

Ponajbolji igrač Jadrana, a vjerojatno i cijele lige, Igor Lepinjica nam je kratko i jasno najavio susret: Respektiramo Grobničan, ali smatram da smo kvalitetnija ekipa i nadam se da ćemo u subotu to i dokazati na terenu. Smatram da što dalje odmiče sezona da smo sve bolji i vjerujem da ćemo tako i nastaviti.

Članove Škole nogometa očekuje još jedan aktivni nogometni vikend, u kojem će gotovo sve ekipe biti domaćini, izuzev kadeta i juniora koju gostuju u Labinu. 

SUBOTA 24.04.

10:00 – U13A – NK Jadran Poreč – NK Uljanik Pula (Zelena laguna)
11:30 – U15 – NK Jadran Poreč – NK Uljanik Pula (Zelena laguna) 
14:30 – U13B – NK Jadran Poreč – NK Moela (Zelena laguna) 

NEDJELJA 25.04.

10:00 – U9A – NK Jadran Poreč – NK Istra Pula (Veli Jože)
10:00 – U9C – NK Funtana – NK Istra Tar (Funtana)
11:00 – U11A – NK Jadran Poreč – NK Istra Pula (Veli Jože)
11:00 – U11C – NK Funtana – NK Istra Tar (Funtana)
12:00 – U11B – NK Jadran Poreč – NK Višnjan (Veli Jože) 

korona covid ilustracija

Istra u petak: Više izliječenih nego novozaraženih

VIŠNJAN/TRVIŽ: Tri osobe ozlijeđene nakon prevrtanja vozila