in

POREČ: Škola nogometa Jadran u konkurenciji 250 ekipa osvojila sjajna druga i četvrta mjesta

Škola nogometa Nogometnog kluba Jadran Poreč proteklog je vikenda nastupala na 4. izdanju velikog božićnog malonogometnog turnira “Zagreb Kids Winter Trophy”. Više od 150 igrača od 6 do 19 godina, podijeljenih u 16 momčadi igralo je u konkurenciji 250 ekipa iz 7 zemalja. 

Najviše simpatija pokupili su mladi jadranovci godišta 2013., 2012. i 2011., koji su osvojili 4. mjesta u svojim uzrastima. 2007.godište osvojilo je sjajno 2. mjesto, 2005. godište 4. mjesto, dok su najstariji juniori (2002.godište) osvojili 2. mjesto.

Zapaženi nastupi momčadi istaknuli su nekoliko pojedinaca koji su odabrani u Dream team momčadi turnira, a to su Rene Circota (2011.), Bernard Kodrnja, Borna Rupenović (2007.), Andrea Circota (2005.), te Marko Vlahović i Filip Mendiković (2002.). 
Primarni cilj rada Škole nogometa je razvoj mladih sportaša u kvalitetne osobe, sa pravim vrijednostima, koje su pokazali u toku cijelog turnira i svojim ponašanjem klubu donijeli nagradu organizatora za fair play. 

Da bi kompletan izlet protekao u najboljem redu, o mladim nogometašima brinulo se 16 trenera, koji su obavili sjajan posao: Petar Leko, Vedran Radman, Robert Vlizlo, Pavle Đurić, Oliver Sumić, Gverino Zović, Emanuel Šegon, Sandro Užila, Stefan Ilić, Denis Tikas, Zoran Čizmić, Vjekoslav Dorčić, Elvis Kastrati, Denis Madunović, Marko Kepčija i Dalibor Šuran.

Treneri se zahvaljuju velikom broju roditelja na pravom navijanju i potpori u toku turnira i cijele polusezone. 

-Škola nogometa je zaključila svoje aktivnosti za 2019.godinu, i zakazuje nastavak rada za 13. siječnja 2020 godine, te želi svim članovima, roditeljima, simpatizerima i njihovim najbližima sretne nadolazeće blagdane i sve najbolje u Novoj 2020.godini, poručili su iz ovog kluba. 

Izvor: Nogometni klub Jadran-Poreč

FUNTANA: U novoj godini rast prihoda i noćenja Turističke zajednice – novost ulazak u klaster RIVIERA POREČ

POREČ: Prijem za nove predsjednike i članove vijeća mjesnih odbora