in

POREČ: SRK Running Fox uspješno nastupio na Prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju

Ove nedjelje, u Zagrebu, održano je Prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju. Utrka pod nazivom „Brdska trka Boroša“ održala se na stazi koja je specifična po tome što kreće od središnjeg zagrebačkog trga, a završava na najvišem vrhu Medvednice, Sljemenu. Dvanaest kilometara i 900 metara uspona uspješno je prošlo 479 trkača.

Prema konkurenciji, riječ je o jednom od najtežih državnih prvenstava s obzirom da se prijave atletičari kojima je prirodno okruženje staza i cesta, a s druge strane planinski i trail trkači koji su navikli na svladavanje velikih uspona. Na postoljima su završili i jedni i drugi, kako u pojedinačnoj, tako i u ekipnoj konkurenciji. Sve rezultate možete pogledati na ovoj poveznici: https://www.utrka.com/utrke/borosa/2024/rezultati/.

Članovi Running Fox – a ekipno deveti

Za Running Fox u ekipnoj konkurenciji ovog puta nastupili su Matija Lisec, Edi Pašić, Marijan Dželalija i Maksim Jerman, dok Damir Černac nije nastupio zbog ozljede. Kao i uvijek za ekipni poredak zbrajaju se vremena prva tri trkača po pojedinom klubu, a ovog puta za Running Fox to su bili Matija Lisec (14. mjesto – 1:02:09), Edi Pašić (32. mjesto – 1:07:30) i Marijan Dželalija (40. mjesto – 1:08:57). To im je bilo dovoljno za ekipno deveto mjesto u konkurenciji osamnaest klubova.

Osim muških članova, nastupile su u velikom broju i članice kluba, a one su Irena Mofardin Pahović, Mateja Pančelat, Valentina Stančić, Martina Kordić, Paula Tripar, Indira Picco, Tina Kodrnja i Daria Škrinjar.

Foto Karate klub Finida

Porečka Finida osvojila medalje na međunarodnom karate turniru

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Na Istarskom ipsilonu 75-godišnjak vozio u krivom smjeru