in

POREČ: Stolnoteniski klub Jadran prvak jesenskog dijela Županijske lige

Protekli vikend za STK Jadran je bio sadržajan. U petak je muška ekipa u 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi PiG regije odigrala zaostali meč s STK Kvarnerom. Za Jadran su nastupili: Luka Otočan, Leon Španić i Karlo Antolović. Dečki su nakon igre parove poveli rezultatom 3-1 i trebao im je još jedan meč za konačnu pobjedu. Španić je igrao protiv Morića te je vodio rezultatom 2-0 i imao dvije meč lopte no nažalost ih nije uspio iskoristiti. Nakon toga Otočan igra protiv Bačića te isto gubi rezultatom 3-2 te se o pobjedniku odlučivalo u zadnjem meču. Antolović je pobijedio Čubelića rezultatom 3-0 te donio novu pobjedu STK Jadranu.

Dečki su odmah drugoga dana išli na gostovanje u Koromačno kod STK Brovinje. Protiv STK Brovinja su nastupili Španić, Otočan i Augustinović. Dečki nakon jakoga meča od dana prije su došli spremni u Koromačno te pobijedili domaćine rezultatom 4-0. Nakon dvije pobjede STK Jadran je zauzeo 2. mjesto u 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi PiG regije. Da bi zadržali ovu poziciju dečki moraju 21.11 dobiti STK Pazin i 5.12 STK Matulji gdje će se oba meča igrati na domaćem polju.

Ženski dio ekipe je otišao u gostovanje kod STK Zagreba i STK Stubica. Za STK Jadran su nastupile Gabi Alviž, Mateja Arlović i Tara Grković. Cure su prvo igrale s STK Zagrebom. STK Zagreb je jedan od favorita za prolazak u najjaču ligu ali naše cure su se borile do zadnjeg poena i napravile „skalp” sezone pobijedivši ih rezultatom 4-3. Alviž i Arlović su oba svoja pojedinačna meča dobile te tako dovele ekipu do ukupne pobjede. Alviž je dobila Bardač i Rebić dok je Arlovič dobila Nakić i Šuman.

Nakon vrhunske pobjede protiv STK Zagreba cure su otišle kod STK Stubice i ponesene ranijom pobjedom razbile STK Stubicu 4-1. Cure su zauzele treće mjesto na tablici te 21.11 kreću u pohod na nove bodove protiv STK Uranie iz Baške Vode u domaćoj dvorani.

I šećer na kraju… Ove subote je završen jesenski dio Županijske lige. STK Jadran je nastupio u sljedećem sastavu: Karlo Antolović, Luka Švaganović, Zvonimir Brizić i Armin Džudžić. Dečki su morali odigrati protiv tri ekipe ovu subotu: Arena Ferro 1 i 2 i ValShark Fažana. Prvu Arenu su dobili rezultatom 4-1, drugu 4-0 i protiv ValSharka 4-2.  Dečki su pokazali veliku ozbiljnost te su cijeli jesenski dio prošli bez poraza. Nadamo se da će istim tempom odraditi i drugi dio te se okruniti prvakom županijske lige. Nakon 100 % učinka ekipa STK Jadrana u klubu su svi oduševljeni rezultatima.

VRSAR: Proslava Sv. Martina 11. studenog

DINO KOZLEVAC hospitaliziran zbog respiratornih problema