in

POREČ – Učenice Finide osvojile medaju na državnom natjecanju u sportskom plesu

Učenice Osnovne škole Finida Poreč

Učenice sedmog razreda porečke Osnovne škole Finida, Julia Brajković, Laura Kodrnja, Ena Kozomara, Jana Šimunović, Elena Todorović i Lana Zulijani, pod vodstvom mentora, učitelja Martina Šurana, osvojile su treće mjesto na prvenstvu Hrvatske u sportskim plesovima za osnovne i srednje škole.

Na prvenstvu održanom u srijedu, 14. veljače 2024. u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza u velikoj dvorani Inter-sport centra u porečkoj Zelenoj laguni Finidine učenice su se u ukupnoj konkurenciji od 20 osnovnih škola prvo plasirale u finale, među četiri najbolje plesne skupine. Potom su u završnici svojom plesnom koreografijom na zvuke uspješnice Jennifer Lopez „Let’s Get Loud” od ocjenjivačkog povjerenstva zaslužile ocijene vrijedne brončanih medalja. Zlatna odličja u natjecanju osnovnih škola osvojila je zagrebačka OŠ Stenjevec, a srebrna crikveničke OŠ Zvonka Cara.

U natjecanju srednjoškolaca, u konkurenciji 22 skupine su učenice porečke Srednje škole Mate Balote zauzele vrlo dobro sedmo mjesto dok je državni prvak postala III. Gimnazija Zagreb.

Foto Odvodnja Poreč - potpis ugovora

VRSAR: Počinje gradnja kanalizacijske i vodovodne mreže u Flengima vrijedna gotovo 2 milijuna eura

Foto Grad Poreč

POREČ: U Novoj Vasi održana tradicionalna šentenca Pustu