in

Porečani nisu uspjeli protiv Crikvenice u borbi za naslov

Crikvenica je boljom igrom u Poreču zasluženo stigla do titule prvaka Treće HNL Zapad u sezoni 2020./2021. Uz to, na drugoj su se poziciji bodovno izjednačili Grobničan i porečki Jadran. Uljanik je okončao kao četvrta momčad prvenstva, Rudar je peti, a Buježi osmi. Remijem protiv Nehaja Novigrad je okončao kao 11. momčad, a Pazinka je ostala stepenicu niže. Posljednjeplasirani Rovinj seli u niži rang.

U prvom dijelu Jadran je imao više loptu u svojim nogama. Međutim, piše Istrasport.eu, Crikvenica je pokazala u više navrata da može biti opasna. Posljednji trenuci prvog poluvremena donijeli su gol gostiju. Ivan Butorac, kapetan gostiju, napravio je maestralan potez, primivši jednu tešku loptu desnicom da bi nakon toga ljevicom poentirao u rašlje Porečana za 0:1.

Početak nastavka odmah je donio “hladan tuš” domaćinu. Josip Buršić došao je u jednu prigodu i pogodio kroz noge Pavlića za 0:2. Imali su nakon toga jedni i drugi nekoliko poluprilika, ali pogodaka nije bilo do 86. minute kada Buršić novim sjajnim potezom, udarcem “vanjskom” s preko 20 metara postavlja konačnih 0:3.


POREČ – SRC Veli Jože – TREĆA HNL ZAPAD – 26. KOLO
SUDAC: Marin Vidulin (Kanfanar) POMOĆNI SUCI: Robi Kezele i Luka Pajić (Rijeka) DELEGATKINJA: Antonio Melnjak (Rijeka)

JADRAN – CRIKVENICA 0:3 (0:1)

Strijelci: 0:1 Butorac 45′, 0:2 Buršić 49′, 0:3 Buršić 86′

Žuti kartoni: Radman, Banić, Ilić (Jadran) Butorac, Vidović, Buršić (Crikvenica)

JADRAN: Pavlić, Ilić, Mofardin (53. Banić), Užila (68. Leko), Maružin A. (53. Terlević), Lepinjica, Sumić, Tikas, Ereiz (53. Perković), Radman, Bernobić

Trener: Dalibor Šuran

CRIKVENICA: Baričević, Prpić D., Bogdanić (90. Svetić), Mazzaroli, Alilović, Butorac, Šarković (18. Buršić), Merle, Mašić (70. Suden), Antanasković, Vidović

Trener: Tomislav Lopac

Izvor Istrasport.eu

NK Vrsar još jednom prvak lige!

tablete kapsule ilustracija pixabay

Ministarstvo upozorava: Povlače se kapsule zbog visokog udjela etilen oksida