in

Porečanke ostvarile izvrsne rezultate na državnom prvenstvu u Vrsaru

Foto Klub ritmičke gimnastike Poreč

U subotu i nedjelju je u Vrsaru održano 30. Pojedinačno, ekipno i višebojsko prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici. Za porečki klub natjecale su se dvije juniorke pod vodstvom trenerice, bivše višestruke državne prvakinje Laure Božić. Reprezentativka Petra Belević je u pojedinačnom prvenstvu osvojila 2. mjesto u vježbi sa loptom, 2. mjesto u vježbi sa trakom, 3. mjesto u vježbi sa čunjevima i 6. mjesto u vježbi sa obručem te je u višebojskom poretku osvojila 3. mjesto.

klub ritmičke gimnastike poreč vrsar državno prvenstvo
Foto Klub ritmičke gimnastike Poreč

Gresa Ramadani je osvojila 4. mjesto u čunjevima, 5. mjesto u vježbama sa obručem i trakom,  6. mjesto u vježbi sa loptom, te u višebojskom plasmanu 5. mjesto. Ovim plasmanom je i Gresa zadovoljila kriterije ulaska u reprezentaciju B statusa. Gresa i Petra zajedno su osvojile srebro u ekipnom prvenstvu Hrvatske. Petri je uručena i nagrada 1. mjesto kao pobjednici Cro gym lige u kategoriji juniorki.

U petak je isto u Vrsaru održana i Završnica kupa Hrvatske B programa pod vodstvom trenerica Natalije Tvrtković i Ane Vukoje. Porečanke su ostvarile dobre rezultate pa je u kategoriji mini Paola Puškarić osvojila 14. mjesto, a Gala Velenik 18. mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja Rita Gulić je osvojila 5. mjesto, Umma Ramadani 8. mjesto, Olja Trbović 15. mjesto te Luana Milotić 17. mjesto.

U kategoriji kadetkinja Lara Cramer osvojila je 4. mjesto, Marie Lou Čugalj 6. mjesto te Mia Tubaković 10. mjesto. 

Porečanke već idućeg vikenda putuju u Osijek gdje će se natjecati na međunarodnom turniru Rondo cup.

degustazione tar

TAR: DeguStazione među marendama nudi i istarski hot dog s kiselim kupusom

prometna nesreća motor

Motociklist teško ozlijeđen – Prednost mu oduzeo 74-godišnji vozač teretnog vozila