in

Porečke gimnastičarke izvrsne u Ljubljani, posebno Umma Ramadani i Lea Jugovac

Porečke gimnatičarke

U subotu i nedjelju održan je 23. CHALLENGE TOURNAMENT u ritmičkoj gimnastici u Ljubljani, na kojem se natjecalo oko 200 gimnastičarki iz sedam europskih zemalja. Porečki klub imao je sedam ritmičarki koje su postigle značajne uspjehe. U kategoriji pre-juniorki, Umma Ramadani osvojila je ukupno 1. mjesto, dok je Lea Jugovac u kategoriji juniorki također osvojila ukupno 1. mjesto.

Porečke gimnatičarke
Porečke gimnatičarke

U kategoriji godišta 2011., Umma Ramadani je osvojila ukupno 1. mjesto (1. mjesto u vježbi s obručem), Olja Trbović osvojila je ukupno 4. mjesto (1. mjesto u vježbi s loptom), a Rita Gulić je zauzela ukupno 8. mjesto (6. mjesto u vježbi s obručem).

U kategoriji godišta 2010., Marie Lou Čugalj osvojila je ukupno 5. mjesto (1. mjesto u vježbi s loptom).

U kategoriji juniorki rođenih 2009., Lara Jugovac osvojila je ukupno 1. mjesto (1. mjesto u vježbi s obručem), dok je Lara Cramer osvojila ukupno 5. mjesto (4. mjesto u vježbi s obručem).

U kategoriji kadetkinja 2012. godište Luana Milotić je osvojila ukupno 4. mjesto (1. mjesto u vježbi s loptom) dok je u kategoriji mlađih kadetkinja godište 2013. Gala Velenik osvojila ukupno 11. mjesto ( 3. mjesto u vježbi s obručem).

trčanje medulin

Krenula 19. Istarska zimska liga u trčanju – Porečani najbolji

Martinje 2023. - Foto TZ Vrsar

Zabavno Martinje u Vrsaru – od istarskih delicija i glazbe do supe, predstava i “Stope sv. Martina”