in

Porečke kuglačice u reprezentaciji: Igrale protiv Slovenije, spremaju se za Svjetsko prvenstvo

Foto Hrvatski kuglački savez

U Varaždinu od 12. do 28. svibnja održat će se Svjetsko prvenstvo u kategorijama Kadetkinje U14, Mlade juniorke U18 i seniorke. U sastavu reprezentacija su i tri igračice porečkog ŽKK Istra.

Prijateljske utakmice odigrane su između Hrvatske i Slovenije za kategorije reprezentacija U14, U18, Ž/M.

Foto Hrvatski kuglački savez
Foto Hrvatski kuglački savez

-U nedjelju 7. svibnja u Ozlju na kuglani Azelija mlađi juniori U18, a na Gradskoj kuglani u Otočcu žene i muškarci odigrali su prijateljske utakmice sa reprezentacijom Slovenije. Pripremni period je gotov, a sad odbrojavamo zadnje dane do početka Svjetskog prvenstva, javili su iz Hrvatskog kuglačkog saveza.

-Kod kadetkinja U14 nastupa Nina Gašparini, kod mladih juniorki U18 nastupit će Dora Štetić, a kod seniorki Nataša Ravnić koja je ujedno i kapetanica seniorki. Na jučerašnjoj utakmici zapaženu ulogu odigrale su naše igračice gdje je kod seniorki daleko najbolji rezultat odigrala Nataša sa 648 čunja (čak najbolji rezultat i u muškoj konkurenciji) .

Našim igračicama želimo puno uspjeha u nadolazećem prvenstvu i veselimo se lijepim vijestima iz Varaždina, kaže nam trenerica porečke Istre Ružica Močibob.

noćna prometna policija nesreća noć mrak mračna

POREČ: Sletjela s ceste, udarila u stup i završila u kanalu. Imala je 1,5 promila

Foto Gradska knjižnica Poreč - Laurus Nobilis

U Poreču najboljim učenicima dodijeljena nagrada Laurus Nobilis