in

Porečke Superligašice u nedjelju protiv Osijeka

Porečka odbojka se nakon pauze od gotovo dva mjeseca vraća u dvoranu Velog Jože. Porečke Superligašice ove nedjelje u 17 sati igraju utakmicu zadnjeg 14. kola prvog dijela prvenstva. U goste dolaze odbojkašice ŽOK Osijek. Utakmica je od velike važnosti za obje ekipe pošto se bodovi iz ove utakmice prenašaju u drugi dio prvenstva. Porečankama su bodovi daleko potrebniji pošto su Osječanke trenutno vodeća ekipa na tablici drugog dijela prvenstva, dok se Porečanke moraju još dobro potruditi kako bi izborile sigurnu poziciju, te izbjegle opasnost od ispadanja iz Superlige, javljaju iz Odbojkaškog kluba Poreč.

Trenutni poredak ekipa druge skupine (liga za opstanak) :

  1. ŽOK Osijek         17 bodova
  2. OK Brda Split     16 bodova
  3. OK Poreč               9 bodova
  4. OK Split                  8 bodova
  5. OK Olimpik           7 bodova

Mali podsjetnik za predstojeći drugi dio prvenstva: prvoplasirana ekipa druge skupine nastavlja natjecanje u doigravanju za prvaka, četvrto plasirana ekipa igra kvalifikacije za ostanak u Superligi s drugoplasiranom ekipom Prve lige, dok petoplasirana ekipa ispada iz lige.
Pobjedom porečke odbojkašice osiguravaju mirniji nastavak prvenstva, poraz donosi veliku neizvjesnost do kraja prvenstva.

Zadnje dvije utakmice koje su odigrale na gostovanjima u Zagrebu (OK Olimpik) i u Kaštelama pokazale su da mogu odigrati dobro, ali isto tako i izgubiti već dobivenu utakmicu (OK Olimpik). Vremena za ispravak nedostataka je bilo dosta, trener Cristian Piazzese je posložio novu ekipu bez Amerikanki koje su bile nositeljice igre u prvom dijelu prvenstva.

NOVIGRAD: S 2,20 pretjecao i izazvao nesreću u Stancijeti

U pripremi brošura VIŽINADA EXPERIENCE CARD: TZ poziva iznajmljivače i druge poduzetnike da se priključe