in

Porečki Maximvsi na Planici Red Bullu, odličan uspjeh Božidara Mihića na Bledu

Foto Atletski klub Maximvs

Protekle subote na poznatom slovenskom skakalištu Planica održan je event pod nazivom Planica Red Bull 400, koja ujedno slovi i za najzahtjevniju utrku na 400 metara. Naime, radi se natjecanju gdje se trkači uspinju od dna doskočišta sve do samog vrha, odnosno početka zaletišta.

Utrka je izuzetno zahtjevna i iscrpljujuća, a u prilog tome govori i činjenica da je u samom cilju na vrhu planine liječnički tim koji dočekuje iscrpljene trkače i pruža im pomoć, ukoliko bude potrebno. Porečki Maximvsi su također bili dio ove odlične manifestacije, te su ostvarili vrlo dobre rezultate.

Sebastian Nicoletti, Elvis Đukić, Neven i Marko Baranašić, Gianluca Radessich i Miroslav Vranić časno su branili boje svojeg kluba. Bogatiji za još jedno trkačko iskustvo, sretni i ispunjeni vratili su se doma.

Na povratku su osvježenje pronašli u jezeru Jasna pored Kranjske Gore, a Elvis i Sebastian su još svratili do Bleda te podržali svog sugrađanina i pridruženog člana kluba Božidara Mihića, koji je nastupio na olimpijskom bledskom triatlonu i ostvario izvanredan rezultat.

Naime Mihić je zauzeo 75. mjesto ukupno, bio je 11. u dobnoj kategoriji i 1. među Hrvatima.

degustazione tar

TAR: Ovotjedne marende u bistrou DeguStazione

Koncert Klape Intrade u Taru - Foto TZO Tar-Vabriga - Antonio Paljuh

Nikad posjećenija Turistička fešta u Taru – Na tisuće ljudi pjevalo na koncertima Tonija Cetinskog i klape Intrade