in

Porečki Maximvsi sjajni – Medalje osvojili Matija Lisec, Ivan Diklić, Suzana Laković, Mateja Pančelat i Daria Škrinjar

Matija Lisec i Ivan Diklić

Atletski klub Maximvs iz Poreča ima sjajnu grupu seniora i seniorki, te predvodnike koji dominiraju na rekreativnim utrkama i koji se često penju na postolja. Povodom Bale/Valle outdoor festivala, SD Trickeri organizirali su utrku pod nazivom 6 Fortresses Run. Startalo se iz kampa Kolone u subotu, 13.srpnja, s početkom u 20 sati. Dužina trail staze iznosila je 7,5 kilometara s oko 95 metara nadmorske visine i obilazila je 6 povijesnih utvrda zbog kojih je i sama utrka dobila ime.

Prekrasnom trail stazom okruženom morem i idiličnim livadama trčalo je oko 150 trkačica i trkača.

Pobjednik utrke u muškoj konkurenciji bio je član i trener AK Maximvs-a Matija Lisec iz Poreča s vremenom 27:07. Ivan Diklić iz Kaštelira, također član AK Maximvs, s vremenom 28:11 zauzeo je treće mjesto.

Maximvsi su sljedeći dan, u nedjelju 14. srpnja ponovo sudjelovali u velikom broju na utrci koja je održana u Pilatima, pokraj Karojbe.

U ženskoj konkurenciji su sva tri mjesta osvojile članice Maximvs-a. Prvo mjesto pripalo je Suzani Laković, drugo Mateji Pančelat, dok je treće osvojila Daria Škrinjar. Prvo mjesto u seniorima je ponovo osvojio Matija Lisec, priopćeno je iz kluba Maximvs.

Bez vode 16. srpnja dio naselja Labinci

POREČ: Uspješno završio prvi plesni kamp studija MOT 08