in

Porečki SRK Running Fox osvojio broncu na prvenstvu Hrvatske

Muška seniorska ekipa sportsko rekreacijskog kluba Running Fox iz Poreča, u sastavu Maksimilian Korotaj, Maksim Jerman, Marko Gržetić, Ivan Diklić i Matija Lisec, osvojila je brončanu medalju na prvenstvu države u planinskom trčanju na duge staze. Utrka pod nazivom Sljemenski maraton dužine 42 kilometra i s više od 1.800 metara ukupnog uspona održala se u nedjelju u parku prirode Medvednica. 

Za ekipni poredak zbrajala su se najbolja tri rezultata članova svih ekipa, a za SRK Running Fox to su ostvarili Ivan Diklić (3:50:52), Matija Lisec (4:09:59) i Marko Gržetić (5:03:06) te time osvojili fantastično 3. mjesto. Ispred njih plasirali su se AK Sljeme i AK Varaždin. Vrijedi spomenuti kako je rezultat koji je ostvario Ivan Diklić bio dovoljan za visoko 4. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, gdje mu je postolje izmaklo za samo 35 sekundi.

Ovaj mladi porečki klub puno pažnje posvećuje trail i planinskom trčanju, a ovaj put to ih je nagradilo najznačajnijim uspjehom koji su dosad postigli na državnoj razini, priopćeno je iz kluba.

Izložba istarskog goveda 2021- - Foto Bookaleta višnjan

SUIG u Višnjanu priprema 23. Izložbu rasplodnih grla istarskog goveda

Foto Centar za mlade Alarm

Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu u subotu – Prijave su otvorene