in

Porečko natjecanje u ritmičkoj gimnastici – Mia Tubaković zlatna, Marie Lou Čugalj srebrna

U srijedu je u sportskoj dvorani Intersport u Zelenoj laguni održano Županijsko natjecanje u ritmičkoj gimnastici B programa, koje je ujedno bilo i kvalifikacijsko za Završnicu kupa Hrvatske.

Sudjelovale su gimnastičarke iz tri istarska kluba:  KREG Galatea iz Funtane, kao domaćin natjecanja, KSRG Gazela iz Pule, te KRSG Poreč i natjecale su se u pet kategorija.

U kategoriji mini 2011. i mlađe godište Umma Ramadani osvojila je 3. mjesto.

U kategoriji mlađih kadetkinja 2010. godište Mia Tubaković je osvojila 1. mjesto, Marie Lou Čugalj 2. mjesto, te Kiara Beaković 4. mjesto.

U kategoriji 2009. Lea Jugovac je osvojila 3. mjesto, Lara Cramer 4. mjesto, Tena Ćorić 9. mjesto, te Ava Assia Kanceljak 10 mjesto.

U kategoriji  kadetkinja Emili Radojković je osvojila 8. mjesto dok je u kategoriji  juniorki Ana Cvitković osvojila 5. mjesto.

-Ritmičarke nastavljaju s treninzima jer ih 8. lipnja očekuje Završnica kupa Hrvatske koja će se održati u sportskoj dvorani Žatika u Poreču u organizacijiKRSG Poreč, a užurbano se radi i na organizaciji ljetnog kampa koji će ove godine uz natjecateljski dio kluba biti organiziran i za najmlađe željne dobrogdruženja, zabave i sporta, istaknula je predsjednica kluba Ankica Jengić.

VIŽINADA: 17. svibnja tribina o održivom gospodarenju otpadom

Pet istarskih gradova i općina osvojilo 15 tisuća eura za uvođenje besplatnog wi-fija na javnim prostorima