in

Prijavite se na panel raspravu „Poduzetništvo i sport u Poreču – postani poduzetnik nakon sportske karijere“

Dvorana Žatika

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču u ponedjeljak 25. listopada 2021. u dvorani Žatika (lijevo od glavnog ulaza u prizemlju), s početkom u 12 sati održat će se panel rasprava „Poduzetništvo i sport u Poreču – postani poduzetnik nakon sportske karijere“.  

Na panel raspravi sudjelovat će predstavnici Grada Poreča, Sportske zajednice grada Poreča, Poduzetničkog inkubatora Poreč te uspješni sportski poduzetnici koji će svojom raspravom otvoriti značajne teme poticanja poduzetničkog duha i klime sportaša.

Teme su usmjerene na značajnosti sporta za fizičko i mentalno zdravlje, sport u gradu Poreču, problematiku nakon završetka sportske karijere, predstavljanje mogućnosti i projekta Endurance te primjere dobre prakse. Pozivaju se svi sportaši i sportašice, poduzetnici i poduzetnice te svi zainteresirani da se pridruže panel raspravi te doprinesu jačanju i daljnjem razvoju sportskog poduzetništva u okruženju i šire.  

Panel rasprava je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/qHFnSZCeXT2Y6hKs9  do ponedjeljka 25. listopada do 9 sati.  

Ova panel rasprava jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, priopćeno je iz Grada Poreča.

Zapljena heroine i droga presica policija istarska pazin 16-10-2021

Uhićeni dileri iz VRSARA i PULE u velikoj istrazi PNUSKOK-a

dom obrtnika obrtnički poreč

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU: Informativni dan za poljoprivrednike