in

Puno medalja za Zeus iz Vižinade na Prvenstvu Istarske županije i na Istrian Kickboxing Challengeu

Foto Kickboxing klub Zeus

U organizaciji Kickboxing saveza Istarske županije i Kickboxing kluba Minotaur Pazin u subotu je u školsko-gradskoj sportskoj dvorani Grada Pazina održano Prvenstvo Istarske županije za tatami discipline i prvi Istrian Kickboxing Challenge za ringovnu disciplinu low kick.

Foto Kickboxing klub Zeus
Foto Kickboxing klub Zeus

Kickboxing klub Zeus iz Vižinade na Prvenstvu Istarske županije u disciplinama point fighting i kick light predstavljalo je 11 natjecatelja koji su ostvarili zapažene rezultate osvojivši ukupno 14 medalja, od toga čak 9 zlatnih. Time su se u ukupnom poretku od 9 klubova pozicionirali na visoko 3. mjesto.

Zlatne medalje:

Foto Kickboxing klub Zeus
Foto Kickboxing klub Zeus

Simon Ritoša KL, OC -63 kg

KL, OC -69 kg

David Dražetić PF, OC -52 kg

KL, OC -57 kg

Nika Arman PF, JUN -55 kg

KL, JUN -55 kg

Erin Arman PF, OC -50 kg

Elisa Bertoša KL, OC -55 kg

Pavao Dominik Potočnjak PF, YC +47 kg.

Srebrne medalje:

Angelo Travan KL, OC -57 kg

Melissa Pilat PF, YC -37 kg

Tia Baldaš PF, CH -30 kg

Brončane medalje:

Giovanni Baldas PF, CH -27 ,

Ivan Antonio Potočnjak PF, CH -33 kg .

Nakon održanih borbi u tatami disciplinama na red je došao večernji dio programa, 1. Istrian Kickboxing Challenge.

-Veliki je uspjeh pobijediti protivnika, ali najveći je uspjeh pobijediti samog sebe, a to su napravili Erin i Simon. Borili su se po prvi puta u ringu u disciplini low kick. Izazov je predstavljao i sam ulazak u ring jer je priredba bila dostojna velikih predstava, uz najavu, glazbu, hostese te brojnu publiku. Erin i Simon su svojom spremnošću vrhunski predstavili sebe i svoj klub. Svladali su svoje protivnike i oboje osvojili zlatna odličja

Nažalost, Nika nije nastupila na Istrian Kickboxing Challange-u jer nije imala protivnicu za ring. Čestitamo našim sucima, Tei Kolarić Deklić i Ivanu Bottezaru koji su neumorno sudili cijeli dan i uspjeli zadržati osmijeh na licu, objavio je Zeus.

Zahvaljuju i organizatoru Kickboxing savez Istarske županije i domaćinu Kickboxing klub Minotaur & Gym Pazin na vrhunskoj organizaciji Prvenstva Istarske županije te 1. Istrian Kickboxing Challengea.

U tijeku su pripreme za svjetski kup u Budimpešti koji će se održati za manje od mjesec dana i na koji odlaze naši najiskusniji natjecatelji.

Foto HDLU Istre

POZIV ZA UMJETNIKE: Prijavite se na tematski projekt “Autentičnost leži u oku promatrača”

Foto Boćarski klub Špadići Poreč

Uvjerljiva pobjeda boćara porečkih Špadića protiv Raše