in

ROVINJ: Arupinum pokrenuo crowdfunding kampanju za kupnju novih veslačkih čamaca

Foto VK Arupinium Rovinj

Veslački klub Arupinum pokrenuo je crowdfunding kampanju za kupovinu novih veslačkih čamaca. U nastavku objavljujemo njihovo priopćenje za javnost.

“Zadnja veća nabava čamaca dogodila se 1997. godine, što znači da su čamci prilično dotrajali i istrošeni nakon 25 godina korištenja te je potrebno nabaviti nove kako bi se osiguralo kvalitetno treniranje i nastupanje na regatama.
Veslački klub Arupinum će 2022. godine proslaviti 115. obljetnicu svog osnutka i kao najstariji rovinjski sportski klub žele za rođendan razveseliti svoje vrijedne veslače. U klubu trenutno trenira oko 45 veslača (od 8 do 19 godina) koji postižu sjajne rezultate.
Već dvije godine u nizu (2020. i 2021.) klub osvaja ukupni naslov pobjednika kadetskog veslačkog kupa Istarske županije, a u 2021. su kadetkinje Maja Đaković i Mia Ćurčić postale državne prvakinje u dvojcu na pariće proizvedenom 1993 godine.
Broj članova se kroz zadnjih godinu dana udvostručio i podržavanjem naše kampanje omogućiti će se da veći broj djece dobije mjesto u čamcu što je sada otežano jer ih nemamo dovoljno da svi istovremeno mogu veslati.

Veslanje je zahtjevan sport koji uči djecu da budu uporni, vrijedni, požrtvovni i disciplinirani, razvija im zdravi sportski duh te ih potiče na zdrav način života. Naša želja je da se to održi kako bi veslači izrasli u zdrave i uzorne članove naše zajednice.

Cilj kampanje je prikupiti novac za kupnju regatnog dvojca na pariće i regatnog samca, te šest pari vesala vrijednosti 220.000,00 kuna.
Veslački čamci i vesla, kao i sva ostala oprema su jako skupi, te se nadamo da uz Vašu pomoć možemo zajedno prikupiti potrebni iznos i na taj način obnoviti našu flotu čamcima koji će nam služiti narednih 20 godina.
Klub će na transparentan način voditi kampanju, te će se redovito izvještavati javnost o stanju
prikupljenih sredstava na našoj web stranici i Facebook profilu.

Uplate možete izvršiti na bankovni račun koji je otvoren posebno radi ove kampanje:
Veslački Klub Arupinum, Kolodvorsko šetalište 8, 52210 Rovinj
IBAN: HR14 2340 0091 5111 6782 7
SWIFT/BIC: PBZGHR2X, Privredna Banka Zagreb
OPIS PLAĆANJA: donacija za nabavu čamaca (molimo posebno navesti ukoliko želite da Vaša uplata ostane anonimna)

platom pristajete na objavu vaših podataka u izvješćima (ukoliko u opisu plaćanja ne odaberete ostati anonimni).


Svaki iznos je dobrodošao jer će se zajedničkim doprinosom ostvariti ovaj projekt. Čak i samo širenje vijesti o našoj kampanji će biti od velike pomoći da stignemo bliže ostvarenju našeg cilja.

Sa svim pravnim osobama donatorima sklopiti će se donatorski ugovor.

Kampanja traje do 31.03.2022.

Za više informacija o crowdfunding kampanji slobodno nam se obratite na:

vkarupinum@gmail.com ili

091 195 14 99 Nickol Udovičić (trener i tajnik VK Arupinum) – odgovoran za provođenje kampanje

Više informacija pronađite na https://www.arupinum.hr/crowdfunding/?fbclid=IwAR1PtJPaDowBnUMtQD-ufm0SWU-FXzWku8W_Bi3hb_7LQzzWxXWJNu-iEnY

Foto Advent Poreč Grad Poreč

Advent Poreč u izboru za najljepši hrvatski advent!

kviz sveti lovreč

SV. LOVREČ: Odgođen “Još ultimativniji novogodišnji istrijanski kviz”