in

Sestre Štetić iz porečke Istre nastupile na državnom prvenstvu

Dora i Tea Štetić - Foto ŽKK Istra Poreč

U subotu i nedjelju u Ozlju održano je Pojedinačno prvenstvo RH u kategoriji mlađih juniorki U18. Prvenstvo se sastojalo od dva nastupa čiji su se rezultati na kraju zbrajali. Za Ženski kuglački klub Istra nastupile su tri sestre Štetić, dok prijavljena Natali Mesarić nije otputovala iz zdravstvenih razloga.

Igračice su jako dobro odigrale svoj nastup i ravnopravno se držale sa ostalim igračicama. Na nastupu su odskočile igračice kluba Zagreb koje već tri godine igraju prvenstvene utakmice za seniorski sastav. Vrhunski rezultat postigla je i svjetska juniorska prvakinja iz Siska.

-Od naših tri igračica najuspješnija je bila Dora Štetić sa ukupno oboreno 1.141 čunj što je bilo dovoljno za osmo mjesto, ali za svega 25 čunja zaostatka iza trećeplasirane igračice. Tea Štetić oborila je 1.071 čunj a najmlađa Nika, inače državna prvakinja u kategoriji kadetkinja, oborila je 1.068 čunja. Čestitke našim vrijednim mladim igračicama koje su zalog budućnosti Kluba, kazala je trenerica Ružica Močibob.

poreč grad ulica nade diminić radovi gradilište

Uređuju se novo parkiralište i rasvjeta u naselju Poreč-Jug

granični prijelaz mup ilustracija policija

Kupio osobnu preko interneta pa pokušao ući u Hrvatsku – Nije dobro prošao