in

Sjajni rezultati plesačica USB-a na “Island dance competitionu”

Foto USB Poreč

Sjajnim rezultatima na plesnom natjecanju u Malinskoj mogu se pohvaliti plesačice Urbane subkulturne baze Poreč. Jučer se održalo zimsko izdanje plesnog natjecanja “Island dance competition” na otoku Krku koji je ugostio plesače iz hrvatskih i slovenskih klubova.

Foto USB Poreč plesno natjecanje
Foto USB Poreč

Plesna skupina “Speed” osvojila je dvije zlatne medalje i to u kategoriji djeca – formacije te u kategoriji mala grupa.

U kategoriji djeca solisti natjecale su se Julia Brajković, Emily Jakominić, Nika Brčić, Lara Brčić, Paola Radoš i Ena Kozomara dok u kategoriji juniori natjecale se se Lana Brčić, Sara Đukić, Antea Đukić i Nina Puniš.

Foto USB Poreč plesno natjecanje
Foto USB Poreč

U seniorskoj kategoriji Usb je predstavljala plesačica Azra Baltić osvojivši drugo mjesto u disciplini modern/contemporary.

Sjajni nastupi i koreografije nagrađeni su i posebnim nagradama za pojedinke Lanu Brčić i Ninu Puniš, a kvaletitu porečkih plesačica potvrdio je odabir čak 3 koreografije Usb-a za gala večer gdje je predstavljeno 10 najboljih koreografija cijelog natjecanja  među kojima je bila i solo koreografija Sare Đukić.

Predsjednica udruge, ujedno i trenerica gore navedenih uspješnih plesačica, Ivana Domazet, zahvaljuje se roditeljima na podršci, a posebno plesačicama Jani Bažon, Gaji Mingon, Luciji Korlević, Lani Brčić i Azri Baltić koje su dale podršku najmlađim plesačicama i brinule da njihovi nastupi budu više nego uspješni.

“Veselimo se novim izazovima, pozornicama i zajedničkim trenucima. Ples nas ispunjava i veseli, potiče da se trudimo i zalažemo za nešto što volimo i u čemu uživamo. Ples nas ohrabruje, povezuje i motivira da budemo bolji.”, rekle su porečke plesačice.

HGK: Hrvatska se kroz kvalitetnu ponudu želi profilirati kao luksuzna destinacija

lopov provalnik

Uhićen zbog krađe iz svibnja prošle godine