in

Slatka pobjeda porečkih kuglačica u Koprivnici

Ženski kuglački klub Istra Poreč (ŽKK Istra)

U subotu su kuglačice porečke Istre gostovale u Koprivnici na prvenstvenoj utakmici protiv ekipe Podravke, gdje su upisale novu pobjedu. Očekivala se teška utakmica zbog solidne ekipe Podravke i vrlo teške kuglane. Ekipa Istre je bila spremna dati maksimum od sebe kako bi ostvarile pozitivan rezultat i donijele dva nova boda u Poreč, javljaju iz Kuglačkog kluba Istra.

Igralo se tri na tri. 
Prva trojka u sastavu Valentine Pavlaković (550), Maje Nanić (531) i Katje Oplanić (530) povele su rezultatom 2:1 i 36 čunja prednosti.

Našu drugu trojku činile su Snježana Kramar (538), Nikolina Pavlaković (517) i Marijana Liović (582), gdje Snježana i Nikolina gube, a Marijana je doslovno pokazala kako se kapetanica bori za svoju ekipu. Protivnica Marijani bila je poznata višestruka svjetska prvakinja i bivša selektorica reprezentacije Željka Orehavac. Za Marijanu je to bio veliki izazov da dokaže da je i ona bila svjetska prvakinja i bitna članica reprezentacije.  Njihov dvoboj je direktno odlučivao o pobjedniku utakmice. Strpljivija Marijana svojom energijom i borbenošću uspjela je nadvladati Željku koja uz veliko navijanje publike nije izdržala do kraja već je kiksala četiri kugle prije kraja. Marijani je to bilo dovoljno da joj pobjegne 13 čunjeva i tako dovede utakmicu kraju rezultatom 3:5.

Slatka je to pobjeda jer ju uspjeh ostvaren uz samo tri čunja prednosti za Istru, saznali smo iz ŽKK-a Istra Poreč.

Talijanska Facebook stranica Rovinj pokušala “prodati” kao da je na jezeru Como

Novo radno vrijeme policijskih postaja