in

Supetarac PETAR BRATULIĆ prvak Hrvatske u polumaratonu četvrtu godinu zaredom

HRVATSKI KRALJ POLUMARATONA DOLAZI IZ SV. PETRA U ŠUMI

Četvrtu godinu zaredom Supetarac Petar Bratulić postao je prvak Hrvatske u polumaratonu  i dokazao da je s razlogom ponio titulu Hrvatskog kralja polumaratona.  Petar je uvjerljivo pobijedio konkurenciju istrčavši 1 sat 8 minuta i 14 sekundi s gotovo dvije minute prednosti ispred drugoplasiranog natjecatelja.

Po riječima hrvatskog atletskog izbornika u normalnim vremenskim uvjetima i na normalnoj stazi polumaratona, danas Petar Bratulić može ostvariti rezultat od 1 sat i 5 minuta, što samo  govori o trenutnim visokim mogućnostima na nivou europske klase trkača.

Velike pohvale za nepobjedivog trkača-šampiona iz Sv. Petra u Šumi. Ostvarenim rezultatom napravio je skok na tablici svih vremena Hrvatske kada je ova disciplina u pitanju. Tako da sada dolazi na 6. mjesto.

Petar Bratulić je kao član AK Agram iz Zagreba zasluženo sudjelovao u obrani prošlogodišnjeg naslova pobjednika ekipnih prvaka Hrvatske u polumaratonu!

Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu ove se godine održalo u Osijeku u subotu, 10. travnja.

Ovo je bio svakako lijep uvod u početak atletske sezone koja natjecatelje očekuje u narednim mjesecima, u godini velikih atletskih natjecanja.

Porečke kuglačice uvjerljivo svladale Osijek

Hrvatska pošta uvela novost u dostavi, evo što će prakticirati jednom mjesečno