in

Sutra boćarska prvenstva u Puli i Labinu

Filip Matijašić/IBS

Seriju ovogodišnjih prvenstava Istre po disciplinama otvoriti će u nedjelju, 10. ožujka seniorke i juniori koji će tijekom ožujka, nedjeljama, odraditi većinu svojih ovosezonskih županijskih natjecanja, priopćio je Istarski boćarski savez.

Seniorke će stoga u nedjelju u pulskoj boćarskoj dvorani SRC Uljanik Veruda odigrati dva prvenstva, u preciznom izbijanju i bližanju i izbijanju u krug. Natjecanje u preciznom izbijanju počinje u 9.30 sati, nakon čega od 11 sati slijedi natjecanje u krugovima finale kojeg se očekuje oko 17 sati.

Očekuje se da će glavnu ulogu oko pitanja naslova prvakinja igrati reprezentativke Labina, Tanja Grubiša i prošlogodišnja osvajačica zlatnih medalja u obje discipline, Nives Jelovica.

Prvenstvo juniora u disciplini pojedinačno klasično u Labinu biti će prvo službeno natjecanje u prije tjedan dana svečano otvorenoj boćarskoj dvorani u koju je zatvaranjem i natkrivanjem pretvoreno dosadašnje labinsko gradsko boćalište Šćiri. Natjecanje počinje u 9 sati dok se početak finalnog susreta očekuje oko 19.30 sati.

Na prvenstvu će između ostalih nastupiti i Filip Matijašić, aktualni juniorski svjetski viceprvak u parovima, javlja Istarski boćarski savez.

marinela dropulić ružić

MARINELA DROPULIĆ RUŽIĆ SA SAJMA ITB U BERLINU: Ljudi su luksuz, brend čine ljudi

darivanje krvi crveni križ

POREČ: Akcija darivanja krvi u utorak 12. ožujka