in

TAR: Dan otvorenih vrata Goalkeeper kampa Cotić-Starčić. Prijavite se!

Foto Goalkeeper camp Cotić-Starčić

Kao što je i obećao Aleksa Cotić sa svojim kolegom Aleksandrom Starčićem 17. kolovoza dovodi svoj Goalkeeper Camp Cotić-Starčić u Tar na Dan otvorenih vrata.
Goalkeeper Camp je od ove godine i službeno postao najveći vratarski kamp u Europi kroz koji godišnje kroz razne destinacije prođe preko 300 vratara iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Srbije, Mađarske, Crne Gore i Makedonije. Nakon što su proteklih mjesec dana odradili pet termina u Ravnoj Gori, a od 24 do 27.08 sele u Postojnu, bar jedan dan bit će na domaćem terenu.

Aleksa Cotić je ovom prigodom rekao: „NK Istra Tar je klub koji mi je prije  7 godina prvi dao šansu i to se ne zaboravlja. Pored sve većih obaveza koji ovaj projekt nosi dan danas odrađujem treninge u svom Taru. Istina, najviše iz ljubavi prema tom klubu.
Kad infrastruktura bude gotova obećavam da će Tar biti jedan od domaćina i pravog Goalkeeper Campa Cotić-Starčić. A do tada Dan otvorenih vrata je najmanje što sam ovom klubu i mjestu dužan.“

Dan otvorenih vrata održat će se 17. kolovoza 2023. u večernjim satima.
Broj polaznika je ograničen.
Prijave su moguće na telefon: 098 454 580, e-mail: gkc.cotic.starcic@gmail.com, a više možete saznati na njihovoj web stranici  www.goalkeepercamp.net .

U Marušićima kod Buja koncert posvećen punom Mjesecu u utorak – Moon Songs

Bon Jovi Tribute Band - Foto TZ Poreč PR

POREČKO LJETO: Ples na svili, koncert Bon Jovi Tribute Banda, gastro poslastica Pjat na molu…