in

TAR: Iako bez poraza rukometaši na državnom prvenstvu ipak zaustavljeni

Foto Osnovna škola Tar

Danas, 16. travnja, održano je u Poreču na više lokacija državno natjecanje u rukometu na kojem je sudjelovala i ekipa OŠ Tar-Vabriga pod vodstvom učitelja Hrvoja Paića. Kako bi što bolje podržali ekipu na tribinama su bili i navijači i navijačice koje je vodila učiteljica Adela Deković. 

Tarska ekipa igrala je u dvorani Intersport u Zelenoj Laguni u sastavu: Deni Plevel, Roko Alihodžić, Ivano Ivetić, Matej Salković, Ante Antičević, Luka Lemo, Petar Momić, Damjan Rimanić, Rene Circota, Martin Rigo i Petar Vrbat.  Nažalost Luka Košeto i Luka Ivanković nisu mogli igrati zbog bolesti, što je velika šteta jer su obojica odlični rukometaši.

-Naša ekipa igrala je bez poraza, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. U prekvalifikacijama pobijedili su ekipu iz Nove Gradiške, a s ekipom iz Vodica igralo se neriješeno. No, ekipa iz Vodica išla je dalje u četvrtfinale jer je imala bolju gol razliku. Sve je bilo protiv nas. Učitelj Hrvoje Paić je svejedno zadovoljan, a neki od ovih dečki imat će priliku iskazati se i sljedeće godine, objavila je škola.

obrtnici poreč

Skupština Udruženja obrtnika Poreč: Ponovno će se založiti za rad trgovaca nedjeljom

Foto Obrtnička komora

STOP RADU NA CRNO: Istarski i primorsko-goranski obrtnici predstavili kako anonimno prijaviti nelojalnu konkurenciju