in

TAR  – NOVIGRAD: Puno medalja za stolnotenisače na otorenom turniru Istarske županije

Foto - Stolnotenisači Tara i Novigrada u Umagu

Proteklog vikenda u Umagu održan je četvrti po redu otvoreni turnir za sve mlađe kategorije stolnotenisačica i stolnotenisača Istarske županije. Na turniru je nastupilo blizu dvadesetak natjecatelja u ukupno osam uzrasnih kategorija. Stnotenisače Tara i Novigrada vodio je njihov trener Zoran Holik, a oba kluba ostvarila su izvrsne rezultate.

Za Stolnoteniski klub Tar nastupili su Karlo Hatman, Mihaela Filipović, Lejla Jahić i Roko Juraj Janko. Najuspješniji nastup ostvario je Karlo Hatman u kategoriji Najmlađih kadeta osvojivši srebrno odličje i naslov viceprvaka.   

U istoj kategoriji nastupio je i Roko Juraj Janko koji je zauzeo treću poziciju i brončanu medalju. U kategoriji Mlađih kadetkinja nastupile su Lejla Jahić i Mihaela Filipović koje su podijelile treću poziciju i brončano odličje.

Odlični su bili i stolnotenisači Novigrada. Najuspješnija ovog puta bila je Elani Kozmi, koja je u kategoriji Klinceza osvojila zlatno odličje i prvu poziciju dok je svojim odličnim nastupom u kategoriji Najmlađih kadetkinja zauzela drugu poziciju i srebrno odličje. Odličan nastup imala je i Katia Atanasić u kategoriji Mlađih kadetkinja sa srebrnim odličjem dok je Evan Andreašić u kategoriji Mlađih kadeta ponovio uspjeh klupske igračice osvojivši drugu poziciju.

Samo dan poslije, točnije u nedjelju na prvenstvu PIG Regije za Seniore i Seniorke ujedno i kvalifikacijskom natjecanju za Prvenstvo Hrvatske, održanom u Poreču, nastupili su Noel Bernich i trener Zoran Holik. Noel je na ovom vrlo jakom natjecanju skupljao pozitivno sportsko iskustvo kao najmlađi sudionik, dok je Zoran pak kao najstariji sudionik, nakon solidnog nastupa zauzeo plasman među osam najboljih.

Prema kalendaru natjecanja na rasporedu je turnir mlađih kategorija PIG Regije u Malinskoj na otoku Krku a nakon toga slijedi Pojedinačno i ekipno prvenstvo Istarske županije za sve kategorije igrača u Poreču.

Foto di mohamed Hassan da Pixabay krv davanje krvi akcija

U srijedu u Pazinu akcija darivanja krvi

Foto SD Trickeri - Istarska zimska liga u trčanju poreč

Poreč ugostio zadnje kole Istarske zimske lige u trčanju, domaći trkači najbolji