in

TAR: Stolnotenisači osvojili čak pet medalja!

Na 4. Otvorenom turniru Istarske županije u stolnom tenisu, održanom proteklog vikenda u Puli, mladi igrači Stolnoteniskog kluba Tar ostvarili su iznimno lijepi uspjeh i vratili se doma s čak pet osvojenih odličja, saznajemo od trenera Zorana Holika.

U konkurenciji blizu pedesetak natjecatelja i natjecateljica s najviše sportske forme pokazali su se;  Raul Vojinović u kategoriji najmlađih kadeta s osvojenim srebrom te Danijel Filipović u kategoriji mlađih kadeta također sa srebrnim odličjem dok je Dominik Maršić u istoj kategoriji osvojio broncu.

U kategoriji kadeta treće mjesto i brončano odličje podijelili su Ivan Filipović i Teo Maršić iza Lea Lukeza iz Pazina i Josipa Griparića iz Brovinja, dok je najmlađi član kluba u Taru, Ante Antičević, u kategoriji najmlađih kadeta natjecanje završio u skupini, bez plasmana u glavni žrijeb.

-Čestitamo svima na osvojenim odličjima, zalaganju i trudu kojeg su pokazali na početku nove sportske sezone a već idućeg tjedna na rasporedu je novi turnir regije u Opatiji na kojem će nastupiti i dva mlada stolnotenisača iz Tara, najavio je Holik.

POREČ: Akcija darivanja krvi 29. siječnja

Radionica Društva Naša djeca u Fuškulinu u četvrtak – prijave otvorene