in

TAR: Streljački klub Istra pobjednik Istarske lige

Iza Streljačkog kluba Istra Tar-Vabriga vrlo je uspješna i aktivna godina. U finalu lige klub je ekipno osvojio prvo mjesto, a prvo mjesto pojedinačno zaslužio je i Mario Labinjan.

Na tarskoj streljani, koju članovi kluba redovito uređuju i preuređuju u svoje slobodno vrijeme, održano je i 27. županijsko natjecanje u lovačkom gađanju. Važno je naglasiti, ističe predsjednik Istre Lučano Stojnić, da su u svakom kolu Istarske lige u disciplini trap sudjelovali i juniori.

Klub je aktivno sudjelovao u obilježavanju mjesnih manifestacija pa je tako organizirano natjecanje povodom Praznika rada, zatim u čast proslave zaštitnika Tara sv. Martina, a organizirao je i Otvoreno prvenstvo u lovnom streljaštvu – Memorijal „Vlado Kodan“.

Spomenimo raspored sudjelovanja u Istarskoj ligi, u disciplini trap od proljeća. Tarski klub bio je organizator kola održanog 24. travnja, a sudjelovali su i na sljedećima – 15. svibnja je organizator bio Novigrad, a Eustahije 29. svibnja. Pijat iz Vodnjana organizirao je kolo održano 5. lipnja, Barban je bio domaćin 17. srpnja, a Kamilovica kola održanog 28. srpnja.

Gotovo na svim natjecanjima članovi kluba izborili su se za prva tri mjesta I spremni su za nove sportske izazove u 2023.

tar

zdravi nvoigrad

ZDRAVI NOVIGRAD – Prikupile donaciju za Dom za starije i nemoćne

buje biciklisti

BUJE: TZ organizira biciklijadu za Befanu