in

TAR: Uspješna godina za Streljački klub Istra: Postali ekipni prvaci županijskog prvenstva

Foto Streljački klub Tar

Streljački klub Istra – Tar djeluje unutar Istarske županije, a njegovi članovi, nakon kvalifikacija, s ponosom predstavljaju svoj klub i mjesto i na državnom nivou.

Foto Streljački klub Tar
Foto Streljački klub Tar

-Velika čast nam je što se na našoj streljani družimo s poznatim imenima, a među njima je i naš prijatelj Giovanni Cernogoraz, olimpijski, svjetski i europski prvak iz Novigrada. Ponosni smo što već treću godinu zaredom domaćini i suorganizatori Županijskog lovačkog prvenstva s velikim odazivom te Županijskog prvenstva u streljaštvu u disciplini trap. Aktivni smo s treninzima i radnim akcijama, od travnja do otvaranja lovne sezone. Treninzi se održavaju dva do tri puta tjedno u disciplinama trap i parqur, kaže predsjednik ovog kluba Lučano Stojnić.

Osim spomenutih natjecanja, organiziraju Istarsku ligu, otvorena natjecanja za Dan općine, turističke fešte te Memorijal Vladimir Kodan velikim odazivom. Istaknuo je i rezultate kluba.

– Postali smo prvaci županijskog prvenstva ekipno, imamo prvaka pojedinačno, Marija Labinjana. U finalu Istarske lige osvojili smo drugo mjesto ekipno, a pojedinačno imamo zlato, srebro i broncu. Naši članovi i ove godine redovito osvajaju pehare i medalje, zaključio je Stojnić.

Na kraju, u svoje i ime kluba, zahvalio se Općini Tar-Vabriga koja im pruža veliku podršku, Turističkoj zajednici općine Tar-Vabriga, Streljačkom savezu Istarske županije, Lovačkom savezu Istarske županije, svim klubovima, sponzorima, prijateljima, lovcima i svojim članovima koji doprinose dobrobiti kluba i društva.

Dio Poreča bez vode u srijedu 10. siječnja

ikea unsplash

Ikea povukla proizvod s polica. Javite se u trgovinu ako ste ga kupili