in

Tarski stolnotenisač Dominik Maršić šesti na završnici regije

Završno natjecanje za osam najbolje plasiranih najmlađih kadeta i najmlađih  kadetkinja Regije u stolnom tenisu održano je u Umagu proteklog vikenda u odličnoj organizaciji Stolnoteniskog kluba Maestral. U subotu nastupili su najmlađi kadeti i to njih prvih osam po rang ljestvici HSTS-a PIG regije a za Stolnoteniski klub Tar nastupio je kao petoplasirani po rangu Dominik Maršić.

U istoj kategoriji sedmoplasirani po rangu Raul Vojinović,  također iz Stolnoteniskog kluba Tar, nažalost nije mogao nastupiti jer još uvijek se oporavlja od nedavne ozljede. Na “TOP 8“ natjecanju nastupilo je ukupno sedam najboljih najmlađih kadeta iz Pule, Umaga, Malinske, Brovinja i Tara a Dominik Maršić je sa pet pojedinačnih poraza i jednom pobjedom zauzeo ukupno šestu poziciju.

Ovo je ujedno bilo i posljednje stolnotenisko natjecanje za mlađe kategorije u ovoj sportskoj sezoni, svi članovi Stolnoteniskog kluba Tar odlaze na zasluženi odmor a s početkom kolovoza započinju nove pripreme i  stolnoteniski kamp kao uvertira za nova sportska uzbuđenja koja su na rasporedu početkom rujna.

POREČ: Koncert harmonikašice Romine Legović 10. lipnja

Stolni tenis: Paolo Pulić iz Vrsara najbolji na Top 8