in

U Poreču za vikend boćarska Završnica Super HBL-e

Foto BK Istra Poreč

U Poreču se 9. i 10. travnja 2022. godine održava Završnica Super HBL-e u sezoni 2021./2022. U boćarskoj dvorani SRC Veli Jože, u polufinalnim susretima u subotu 9.4.2022.godine sastaju se:
1. BK Istra Poreč (Poreč) – Bk Pazin (Pazin) u 10.30 sati
2. BK Biston (Baška Voda) – Bk Zrinjevac (Zagreb) u 16.30 sati


Pobjednici polufinalnih susreta sastaju se u nedjelju 10.4.2022.godine u 14 sati u finalnom susretu u borbi za seniorskog klupskog Prvaka Hrvatske u natjecateljskoj sezoni 2021./2022.
U slučaju neriješenog rezultata u svim susretima na finalnom turniru pobjednik je ekipa koja je ostvarila bolji plasman nakon regularnog dijela natjecanja.
Poredak u regularnom dijelu Super HBL je sljedeći: 1. Biston, 2. Istra Poreč, 3. Pazin, 4. Zrinjevac.
Rezultatima završnog turnira znat će se i hrvatski predstavnici na ovogodišnjem Kupu europskih prvaka u kojem će Hrvatsku predstavljati dva kluba. Završnica Kupa europskih prvaka će se održati upravo u Poreču 12. – 13.11.2022.godine.

Pravo nastupa u Kupu europskih prvaka stječe prvak Super HBL-e u sezoni 2021/2022 i zauzima poziciju broj 1. Ako prvoplasirana ekipa Super HBL-e nakon regularnog dijela natjecanja (Biston) ne bude i pobjednik finalnog turnira ta ekipa zauzima poziciju broj 2 u Kupu europskih prvaka unatoč porazu na završnom turniru. Ako je prvak Hrvatske ekipa koja je zauzimala i prvo mjesto nakon završetka regularnog dijela prvenstva (Biston) tada poziciju broj 2. u Kupu europskih prvaka za 2022. zauzima doprvak Hrvatske u natjecateljskoj sezoni 2021./2022., odnosno poraženi u finalu završnog turnira Super HBL.

Izravan prijenos svih susreta završnog turnira bit će dostupan na YouTube kanalu Hrvatskog
boćarskog saveza https://www.youtube.com/channel/UCJbZUghEYnNgNGuS-s9DMfA


Prisustvo gledatelja u dvorani, sukladno preporukama HZJZ, bit će moguće uz obaveznu COVID putovnicu.

Cijene ulaznica za susrete završnog turnira Super HBL su sljedeće:

  • Svaki polufinalni susret pojedinačno po 25 kuna
  • Finale 40 kuna
  • Paket ulaznica za sva tri susreta 60 kuna

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti narudžbom na e-mail adresu: ulaznice@bkistraporec.hr, a sve informacije mogu se dobiti kod tajnika Boćarskog kluba Istra Poreč Luke Puniša (broj mobitela 098 948 2840).

Sve informacije o završnom turniru Super HBL možete pratiti na službenoj Facebook stranici BK Istra Poreč https://www.facebook.com/bkistraporec

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Odličan rezultat: Mali Vrsarani uzeli prva tri mjesta na turniru u Opatiji

Foto Općina Sveti Lovreč - Ilustracija - Novogodišnji kviz

U Sv. Lovreču “Ultimativni uskrsni istrijanski kviz” – Prijave u tijeku