in

U prijateljskoj utakmici Poreč svladao Buzet

Rukometaši Poreča nakon dva tjedna treninga prekinuli su pripreme da bi odigrali prijateljsku utakmicu protiv Buzeta. Porečani su ozbiljno shvatili zadatak te su na terenu pokazali dobru igru.

Od prve minute nametnuli su svoj tempo i poveli 4-0, a Buzet je prvi pogodak postigao tek u osmoj minuti. Poreč je nastavio tako pa je i na odmor otišao s +9 te to održavao u nastavku utakmice. Na prvih +10 otišlo se pri 19:9. Imali su igrači Ilije Lovrinovića najviše +14 u utakmici da bi na kraju završilo s uvjerljivih 28:16. Gotovo svi igrači upisali su se u listu strijelaca, a novi kružni napadač Antonio Ljubić zabio je svoja prva tri gola u novom dresu.

Momčad Ilije Lovrinovića naporno trenira za nastavak sezone u Paket24 Premijer ligi te će ostatak tjedna posvetiti pripremi za sljedećeg protivnika. Prva utakmica na rasporedu je u nedjelju, 24. siječnja, u 19 sati, a protivnik je Varaždin. Ovu uzbudljivu utakmicu moći ćete pratiti uživo na Planet Sportu.

Poreč-Buzet 28:16 (15:6)
Poreč: Vekić, Krbavčić; Muranović, Nikić 1, Mataija 3, Medved 3, Vinković 3, Moslavac L. 3, Perić 3, Petrov, Moslavac K., Malinarich, Lugar 1, Rađaković 1, Čipraka, Pribanić 2, Plovanić 1, Ljubić 3, Ikanović 3
Sedmerci: 3/4
Buzet: Lučin, Šegota, Petohleb 1, Klasanović 1, Jakac 2, Božić 2, Nežić, Rušnjak, Vučko 3, Šegota 4, Černeka 1, Jović, Črnac, Bašić 2
Sedmerci: 1/6

Porečki poduzetnici donirali 40 grijalica za Petrinju i Glinu

ŽBANDAJ: Vrtić i jaslice pod krovom, uskoro mjesta za upis 64 djece