in

Uspio 1. mini basket turnir u organizaciji porečkih košarkaša

USPJEŠNO ZAVRŠEN 1. MINIBASKET TURNIR PRVENSTVA ISTRE U SUORGANIZACIJI KK POREČ

Košarkaški klub Poreč je protekle subote, 15.2.2020. bio domaćin 1. Minibasket turnira Prvenstva Istre čiji su sudionici bili: Novigrad, Rudar (Labin), Umag i Poreč.

U sva tri susreta MINIĆI KK Poreč opravdali su ulogu jednog od favorita ovog takmičenja i sa znatnom su razlikom savladali nešto neiskusnije, ali borbene suparnike.

Više od uvjerljivih rezultata, raduje činjenica da su svi MINIĆI ravnomjerno sudjelovali u ostvarivanju istih, te da su se svi upisali u ‘strijelce’, što nije čest slučaj u takmičenjima mlađih uzrasnih kategorija. „Mi smo na to ponosni jer vježbamo i učimo kako je snaga svake ekipe kolektiv i zajedništvo, a uspješni pojedinac bitna dodatna vrijednost“, rekao je trener Igor Valić.

Turnir je protekao u odličnoj organizaciji i pohvalama gostiju, čemu su pridonijeli naši članovi uprave kluba Marina, Patricija, Damir i Denis, a u organizaciji su pomogli i predkadeti i dječaci (Dario, Nina, Filip, Ani, Luka, Lukas, Tivor, Leo)

Ekipa KK Poreč i ukupan broj postignutih koševa na sve 3 utakmice:
LJUBOVIĆ A. (10), LJUBOVIĆ D. (12), MEHMEDOVIĆ Anes (14), MEHMEDOVIĆ Amar (48), ARIZANOVIĆ (38), MEŠIĆ (12), GLUHAK (26), LAZAREVIĆ (40), ARKLINIĆ-MILJANOVIĆ (12), MAJKUS M. (38), TESLA (48). Trener: I. VALIĆ

Porečki rukometaši slavili protiv Bjelovara

Prvenstvo Istre u veleslalomu okupilo zaljubljenike u skijanje – apsolutni pobjednik Umažanin