in

Uspjeh porečkih gimnastičarki: PETRA BELEVIĆ osvojila zlato i srebro na državnom prvenstvu

U subotu i nedjelju u Osijeku je održano 28. Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnasticina kojem je sudjelovalo 65 gimnastičarki iz 12 hrvatskih klubova (GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir, GK Vindija iKRG Zagreb iz regije sjever, KRG Osijek, KRG Pirueta i KRŠG Rondo iz regije istok, KRG Sirena iz regije jug, teKREG Galatea, KSRG Gazela i KRSG Poreč iz regije zapad).

Pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković i sutkinja Jane Oplanić i Carle R. Jugovac-Podvezanec, Poreč su predstavljale tri gimnastičarke.

Najuspješnija je bila kadetkinja Petra Belević koja je osvojila zlato u vježbi sa obručem, te srebro u vježbi sa trakom, 7. mjesto u vježbi sa vijačom, te 10. u vježbi s loptom.

Kadetkinja Gresa Ramadani osvojila je 10. mjesto u vježbi s obručem, 11. mjesto u vježbi s čunjevima, te 13. mjesta u vježbama s vijačom i loptom.

Juniorka Ana Cvitković je osvojila 13. mjesta u vježbama s obručem i loptom, te 17. mjesto u vježbi s trakom.

Petra Belević je u ovoj godini imala odlične rezultate te je pozvanana kontrolni trening radi ulaska u državnu reprezentaciju, a time je KRSG Poreč ponovno dokazao svoju kvalitetu idugogodišnju tradiciju podizanja najboljih hrvatskih ritmičarki.

Izvor: KRSG Poreč

Valamar Riviera će svake godine posaditi 1.000 novih stabala

Bez vode 23. listopada dijelovi Višnjana i Sv. Lovreča, a 24. listopada Tar