in

Valamar Riviera podržala rad NK Istra Tar i NK Funtana

Valamar Riviera je i ove godine podržala rad nogometnih klubova NK Istra Tar  i NK Funtana. Oba se kluba mogu pohvaliti kontinuiranim zalaganjem i promicanjem sportskog duha u svojim lokalnim zajednicama, a veliki broj najmlađih koji se klubu priključuju iz godine u godinu potvrda je njihova dugogodišnjeg kvalitetnog i odgovornog rada.

NK Istra Tar broji 108 aktivnih igrača u šest dobnih kategorija. U tijeku je tradicionalni pulski predbožićni malonogometni  turnir „Moja ulica, moja ekipa“  na kojemu se natječu U-11 i pioniri ovoga kluba. Klub se može pohvaliti velikim brojem članova mlađih od 18 godina, a Školu nogometa pohađaju i djeca koja žive izvan općine Tar. Seniorska ekipa NK Istra Tar se natječe u 2. Županijskog nogometnoj ligi.

„Prije dva tjedna slavili smo 50 godina kluba gdje smo odali priznanje i Valamar Rivieri za dugogodišnje praćenje razvoja i rada kluba svih kategorija. Klub promiče i ime našeg mjesta te okuplja veliki broj djece s kojima se praktički radi od vrtićkih dana pa gotovo do veteranskih godina što potvrđuje i veliki broj naših veterana koji se još uvijek natječu u veteranskoj ligi. U povodu 50 godina odali smo priznanje i našoj lokalnoj zajednici, općini i turističkoj zajednici na dugogodišnjoj potpori“, izjavio je predsjednik NK Istra Tar Đankarlo Žužić.

Nogometni klub Funtana ima dvadesetak volontera i više od 140 aktivnih igrača u šest dobnih kategorija – veterani, seniori, juniori, pioniri, mlađi pioniri i U-11 (prednatjecatelji). Manji uzrasti trenutno sudjeluju na božićnom turniru u Zagrebu. NK Funtana za svoje članove provodi veliki broj različitih aktivnosti, s posebnim naglaskom na najmlađe članove kojima je aktivno bavljenje sportom važan faktor pri razvoju.

Dugogodišnja tradicija rada ovoga kluba ima veliko značenje za mjesto Funtana koje se može pohvaliti velikim brojem ljubitelja nogometa.

„Ove godine je naš klub proslavio 70 godina. Jako smo ponosni na pozitivan utjecaj kluba  na lokalnu zajednicu, a posebno na mladež. Naša škola nogometa broji 100 članova. Cilj kojemu smo oduvijek težili i težit ćemo je razvijanje svijesti o zdravom i aktivnom načinu življenja i usmjeravanje mladih na pravilan put. Zahvaljujemo se našem  partneru Valamaru na dugogodišnjoj potpori našim inicijativama“, izjavio je predsjednik NK Funtana Đankarlo Milokanović.

„Volimo Sport“ jedan je od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamara u okviru kojeg kroz izravnu organizaciju  ili sponzorstva podržava cijeli niz sportskih manifestacija, koje pridonose razvoju destinacija te promociji sporta i aktivnog stila života.

Lučka uprava Poreč u izgradnju lukobrana i postavljanje pontona ulaže više od 6,2 milijuna kuna

Zdrav božićni domjenak u Zdravom gradu Poreč