in

Vaterpolo klub Poreč organizirao prvi turnir na Porečkom delfinu i poziva na upise

Foto Vaterpolo klub Poreč

Zahvaljujući potpori Sportske zajednice Grada Poreča, Vaterpolo klub Poreč uspješno je organizirao turnir za djecu do 12 godina. Uz domaćine, na turniru u sklopu Porečkog delfina su sudjelovali i VK Delfin iz Rovinja i VK Kostrena.

Sve ekipe s peharima - Foto Vaterpolo klub Poreč
Sve ekipe s peharima – Foto Vaterpolo klub Poreč

Prvi susret na Picalu uz molo odigrali su gosti, te je dosta rano Rovinj poveo protiv Kostrene. Uigranost i fizička sprema učinili su razliku, te je Rovinj pobijedio s rezultatom 18:3. Ekipa VK Poreča imala je svoje prvo vatreno krštenje na nekom turniru upravo protiv Rovinjaca. Nažalost, pokazali su se kao tvrd orah. Tradicija i značaj vaterpola bili su na strani gostiju, te je Rovinj pobijedio s rezultatom 11:1. U odlučujućem susretu za poredak, VK Poreč se prvu četvrtinu jako dobro držao protiv uigranije momčadi VK Kostrene, no uslijed pada koncentracije i kondicije VK Kostrena je učinila razliku, te je pobijedila s 7:2. Pehar pobjednika je tako otišao u Rovinj, drugo je mjesto osvojila ekipa VK Kostrene, a treće domaćini.

Za ekipu VK Poreč nastupali su: Nino Brozić, Evan Čekić, Mauro Cramer, Natka i Nika Karpišek, Luka Mendica, Lukas Belušić, Luka Frljić, David Škrinjar i Ivan Valković. Ekipu je vodio trener Nebojša Ostojić, a svakako je za pohvaliti roditelje i ostale igrače VK Poreč koji su se odazvali u velikom broju i podržali svoje vaterpoliste.

VK Poreč će nastaviti s organizacijom vaterpolo turnira u sklopu Porečkog delfina i dogodine, a sve zahvaljujući izvrsnoj suradnji i potpori Sportske zajednice Grada Poreča. Pohvale idu i sponzoru koji je financirao novi golove, kao i obrtu Eurodrvo, vlasnika Tedija Čekića.

—————

Vaterpolo klub Poreč poziva djecu plivače da se pridruže treninzima. Plan je nakon zahlađenja nastavak treninga u zatvorenom bazenu i povremeni odlazak u Rovinj. U vaterpolo školu mogu se upisati dječaci i djevojčice starosti od 8 do 15 godina koji su naučili plivati. Pod vodstvom iskusnih trenera plivanja i vaterpola djeci plivačima omogućavamo usvajanje novih vještina. Članarina iznosi 13 eura/mjesečno. Dodatne informacije na broj telefona: 091 892 58 25 ili e-maila kluba: vk-porec@outlook.com. Zapratiti nas možete i putem Fejsa: https://www.facebook.com/vaterpoloporec/

POREČ: Započinju upisi u Školu rukometa

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar

FUNTANA-VRSAR: KREG Galatea nakon ljetnog kampa poziva djevojčice da im se pridruže