in

VIŽINADA: Članovi Zeusa na Europskom kupu osvojili dvije medalje!

Foto Kickboxing klub Zeus

Članovi Kickboxing kluba ZEUS Vižinada sudjelovali su na Europskom kupu u Karlovcu.

Foto Zeus Vižinada natjecanje karlovac
Foto Zeus Vižinada

-Konkurencija je bila izrazito jaka, ali usprkos tome naši su hrabri natjecatelji odradili jako dobre borbe za što je Elisa Bertoša (kategorija mlađe kadetkinje -42 kg) osvojila srebrnu medalju, a David Dražetić (kategorija mlađi kadeti -47 kg) brončano odličje. Nažalost, Nika Arman (kategorija starije kadetkinje -55 kg) i Erin Arman (kategorija mlađe kadetkinje -37 kg) nisu su se uspjele plasirati u borbe za medalje, kaže nam čelnik ovog kluba Dorjano Arman.

Dodaje da nisu imali velika očekivanja, ali su jako zadovoljni jer su osim ogromnog iskustva osvojili i dvije medalje. Inače, na ovom natjecanju, koje traje tri dana, sveukupno je sudjelovalo 1.500 natjecatelja iz tridesetak zemalja. Ovo je za članove Zeusa najjače natjecanje na kojem su ikad sudjelovali.

Foto Zeus Vižinada medalje europski kup karlovac
Foto Zeus Vižinada

Arman nam je prenio riječi organizatora Zorana Cicvare: “Ovo je turnir koji se boduje za rangiranje na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Ovo je turnir koji je kategoriziran od Hrvatskog olimpijskog odbora, poglavito u seniorskoj konkurenciji. Očekujemo vrlo teške borbe i ne očekujem puno medalja da budem iskren… Vrijednost turnira je upravo ta da se teško dođe do medalje, jer ne dolaze klubovi sa slabijim borcima, već reprezentacije sa svojim najjačim adutima.”

Natjecanje se u Karlovcu održava još i danas cijeli dan, 13. veljače.

Foto Kickboxing klub Zeus vižinada
Foto Kickboxing klub Zeus

bicikl korona covid

U nedjelju u Istri prvi put nakon dugo vremena manje od 20 novozaraženih

Foto RK Poreč

Umag bolji od Poreča na kraju prvog dijela Paket24 Premijer lige