in

VIŽINADA: Medalje za Erin Arman na svjetskom kupu u Italiji

Foto Kickboxing klub ZEUS Vižinada

Italian World cup, Jesolo, Italija 27.09. – 01.10.2023.

U razdoblju od 27.09. do 01.10.2023. održan je Svjetski kup u Jesolu u Italiji na kojem je sudjelovalo 1.682 natjecatelja iz 282 kluba (44 države). Na navedenom natjecanju sudjelovali su i natjecatelji Nika, Erin i Simon iz Kickboxing kluba Zeus iz Vižinade.

Foto Kickboxing klub ZEUS Vižinada
Foto Kickboxing klub ZEUS Vižinada

Erin Arman (disciplina point fighting, uzrast mlađe kadetkinje do 47 kg) odličnim je nastupom osigurala postolje svjetskog kupa i zauzela visoko 3. mjesto u konkurenciji od 13 natjecateljica.

Također, Erin je sudjelovala i na Italian openu (disciplina kick light, uzrast mlađe kadetkinje +45 kg) koji se održavao u sklopu svjetskog kupa te osvojila srebrnu medalju.

Nika Arman (disciplina kick light, uzrast starije kadetkinje do 55 kg) i Simon Ritoša (disciplina kick light, uzrast stariji kadeti do 63 kg) zaustavljeni su u četvrtfinalu i nisu uspjeli izboriti medalju iako su odradili vrhunske mečeve, ali su nijanse presudile u korist njihovih protivnika.

Foto Kickboxing klub ZEUS Vižinada
Foto Kickboxing klub ZEUS Vižinada

-Čestitke našim natjecateljima koji svakim danom postaju bolji sportaši, a time i bolji ljudi. Ovim putem želimo čestitati našim prijateljima Anđelini Videc, Doris Suvajac, Ryanu Aličajiću, Lazaru Arsiću, Eriku Hrnčiću i treneru Draganu Ljuboji iz Kickboxing kluba Buje te Evi Leoni Komšić i treneru Leonardu Komšiću iz Kickboxing kluba King Poreč na osvojenim zlatnim medaljama, poručili iz Zeusa iz Vižinade.

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar

FUNTANA-VRSAR: Izvrsni rezultati Galateica na CRO Gym Ligi

Foto Maximvs Poreč

POREČ: Pregršt medalja za Maximvse u Piranu