in

Vratarski kamp Cotić-Starčić uspješno završio Izolu. Slijedi Dajla

Foto Goalkeeper camp Cotić-Starčić - Izola

Iza Goalkeeper campa je još jedan u nizu sjajno odrađenih kampova. Drugu godinu zaredom staff Goalkeeper campa pet dana, od 14. do 18. prosinca, gostovao je u Izoli. Sve što je planirano odrađeno je, saznajemo od Alekse Cotića, koji dodaje da je u kampu bilo 25 vratara iz cijele Slovenije.

Žao nam je što nismo mogli primiti veliki broj vratara a upita je bilo toliko da bi cijeli prosinac trebali provesti u Izoli. Ovom se prilikom zahvaljujemo roditeljima koji su sve dane vozili naše vratare.

Ono što smo primijetili jest da je u ovoj grupi vratara bilo jako puno kvalitete i da Slovenija ne treba brinuti jer materijala za nove Handanoviće i Oblake definitivno ima. Veliko hvala i NK Izola i ljudima iz kluba na sjajnom gostoprimstvu što samo potvrđuje da  Goalkeeper camp postaje brend koji otvara sva vrata svojim radom na terenu i van njega. Kao znak zahvale Goalkeeper camp je donirao vratarske rukavice za sve vratare NK Izole, kaže Cotić.

Sada im slijedi kratki odmor i već 26. prosinca kreću nove obaveze. Tada već tradicionalno kreću zimski termini u Dajli, gdje je sve počelo prije točno pet godina.

Dajla i ove godine ide u dva termina 26.-30.12. i 02.-06.01. koji su naravno popunjeni u samo nekoliko sati.

Goalkeeper camp će zaključno s Dajlom ovu godinu pohoditi čak 250 vratara što ih čini najvećim i najboljim  vratarskim kampom na Balkanu, a mnogi će reći vjerojatno i puno šire, zaključuje se u priopćenju vratarskog kampa.

BUJE poziva na besplatnu predstavu “Djed Mraz ide u penziju”

policija mup šuma

Uhvaćen lopov koji je mjesecima krao drva kod Vižinade