in

VRSAR: Bogat vikend za stolnotenisače uz čak osam pobjeda i dvije medalje

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Proteklog tjedna i vikenda odigrano je niz utakmica za Stolnoteniski klub iz Vrsara. Prvo je ekipa Vrsara 2 u 1. županijskoj ligi odigrala zadnje 3 utakmice i uspješno svladala svoje protivnike. Svladan je Pazin 1 rezultatom 4:1, a potom i Arena 2 rezultatom 4:3, a Arena 1 rezultatom 4:1. Nakon prvog dijela imaju skor od 9:0.

Seniori su u okviru 2. Hrvatske lige također ostali vodeći bez poraza i u jesenskom dijelu sezone svladavši Matulje u Vrsaru rezultatom 4:1. Seniorke su u okviru zadnjeg dvostrukog kola Superlige zabilježile dvije domaće pobjede nad ekipama Mladosti iz Petrinje i Požege rezultatom 3:0. Na prvenstvenoj tabeli dijele 6. mjesto s ekipom Zagreba.
I nedjelja je bila rezervirana za ekipno prvenstvo Primorsko-goranske i Istarske županije koje je odigrano u Vrsaru, u dvorani Saline. Kod najmlađih kadeta ekipa Vrsara u sastavu Lovro Katić, Samuel Jelaš i Filip Krvavac osvojila je 3. mjesto. Kevin Sirotić, Emil Prekalj i Paolo Pulić su u dvije kategorije, mlađih juniora i juniora osvojili 2. mjesto.

Za kraj sezone u Umagu se održava 3. otvoreni turnir Istarske županije na kojem nastupaju mlađe kategorije.

Foto Teatar Cirkus Punkt

Teatar Cirkus Punkt u gostima u Teatru Naranča

kuglačice poreč istra

Porečke kuglačice još jednom pobijedile u Ligi prvaka i ušle u četvrtfinale