in

VRSAR bolji u istarskom derbiju, Pulić najbolji u Osijeku

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

U okviru 10. kola Superlige seniorki odigranog u Puli stolnotenisačice iz Vrsara odnijele su vrlo važnu pobjedu protiv Pule. Do pobjede su došle zahvaljujući dva dobivena susreta Martine Riože i Mance Fajmut koja uspjela doći do pobjede i nova 3 boda. Jedini poraz ostvarila je Marta Jurčević. Vrsar je na kraju slavio 3:1.

Foto Stolnoteniski klub Vrsar
Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Na tabeli zauzima trenutno 5. mjesto od 10 ekipa. Seniori su poraženi od Pule rezultatom 4:3  u unaprijed odigranom 9. kolu 2. Hrvatske lige. Ipak, ostali su na vodećoj poziciji sa skorom od 7:2.

Od ostalih rezultata izdvajamo izdvajamo pojedinačne turnire na kojima su igrali Ema Brizić i Paolo Pulić. Ema Brizić je u kategoriji kadetkinja prošle subote zaustavljena na turniru u Osijeku za plasman na Top 16 Hrvatske, dok je Paolo Pulić u kategoriji najmlađih kadeta  osvojio turnir sa svih sedam dobivenih susreta. Turnir se igrao u Osijeku ovog vikenda. Izdvajamo još pripreme kao i međunarodni  kamp Hrvatske reprezentativne  ženske i muške selekcije koje se održavaju u Vrsaru od 19.do 26. veljače.

trgovina supermarket hrana

Još jedan trgovački lanac najavio: Od srijede snižavamo cijene i više nego za novu stopu PDV-a

Foto Karate klub Finida

Poreč: Karate klub Finida županijski prvak u katama