in

VRSAR: Brojne medalje za mlade stolnotenisače

Paolo Pulić je na međunarodnom stolnoteniskom turniru u Dugom Selu dospio do osmine finala u kategoriji najmlađih kadeta, javljaju iz Stolnoteniskog kluba Vrsar.

Nakon prolaska skupine u kojoj je bio 1. s tri pobjede slijedio je susret 1/16 finala u kojem je također bio uspješan i nakon toga je izgubio od prvog nositelja turnira. Seniori su odigrali 10. kolo i pretrpjeli poraz od 4:1. Bolji je bio “Jadran” iz Poreča. Vrsarani su igrali bez svog Jadrana, najboljeg igrača Jadrana Kovačeva.

Igran je i otvoreni turnir Istarske županije u mlađim kategorijama. Kod klinceza Ena Banjac osvojila je 3. mjesto, a Lena Stanislava Mrkobrada 2. Kod najmlađih kadeta Liam Stanislav Mrkobrada osvojio je 3. mjesto, a Filip Bestulić 5. U kategoriji mlađih kadeta Damian Darrer osvojio je 3. mjesto dok je u istoj konkurenciji Emil Prekalj bio najbolji osvojivši 1. mjesto.

I u kategoriji kadetkinja Moreni Brajković pripalo je 3. mjesto a najbolja je bila  prvoplasirana Ema Brizić. Predstojeći susreti su osmina finala Hrvatskog kupa u kojem seniori očekuju u utorak Samobor u Vrsaru dok seniorke igraju u subotu Superligu protiv Zagreba i Duge Rese također u Vrsaru.

benzinska tar foto tanja kocijančić gužva

Od utorka opet skuplje cijene goriva

pojas auto mup policija

U utorak prometna akcija na području Rovinja, Žminja i Kanfanara