in

VRSAR: Lijepi rezultati stolnotenisača na brojnim natjecanjima

U vikendu iza nas pregršt je bilo uzbuđenja za sve natjecatelje kluba iz Stolnoteniskog kluba Vrsara. Prvo su počeli kadeti u 1. županijskoj ligi. Odigrali su susret protiv “Val Sharka” iz Fažane i zabilježili poraz 4:0. Igrali su Prekalj, Sirotić i Pulić. U subotu su seniorke igrale dvostruko, 10. kolo Superlige. Protiv Varaždina su izgubile 3:1 i također od ekipe Tisa. U Zagrebu 3:0. Igrale su Rioža, Fajmut, Jurčević i Smailji. Seniori su u sastavu Kovačev, Grujović i Banjac igrali šesnaestinu finala Hrvatskog kupa u Zgrebu i pobijedili ekipu Ritma 3:0. Slijedi susret u Vrsaru protiv Zaboka.  Seniori su također i u 2. Hrvatskoj ligi ostvarili pobjedu, u Rijeci su svladali momčad Matulja 4:3 i zadržali se u samom vrhu tabele. Igrali su u sastavu Kovačev, Grujović i Pulić. Dvorana Žatika i STK „Jadran” iz Poreča bili su domaćini prvenstva Primorsko-goranske i Istarske županije za mlađe kategorije.

Filip Krvavac osvojio je 3. mjesto u kategoriji klinaca. Isti dan odigran je i 3. turnir Istarske županije. Rezultati STK”Vrsar”: Klinci- 1. Samuel Jelaš, 2. Lovro Katić.3. Filip Krvavac. Mlađi kadeti: Ivan Lukić 5.mj. Kadeti: 1. Emil Prekalj, 2. Kevin Sirotić. Najmlađe kadetkinje- 3.Ena Banjac i u kategoriji kadetkinja Morena Brajković 2. mjesto.

Drugi vikend od 10. do 12.3. igra se državno prvenstvo za mlađe kadete i juniorke na kojem se očekuje nastup Eme Brizić i Paola Pulića.

Foto Kickboxing klub Zeus

VIŽINADA: Zeus ima državnu prvakinju

Foto Usluga Poreč

Usluga Poreč: Ususret Danu žena produženo radno vrijeme cvjećarnice