in

VRSAR: Osvrt na ovogodišnji rezultat ekipa Nogometnog kluba – Ponosni su na velik broj mladih igrača

Mlade ekipe Nogometnog kluba Vrsar završile su uspješno polusezonu. O tome smo razgovarali s trenerom Timonom Gjumićem.

-Svaka je za nas uspješna kada uzmemo u obzir broj djece, prisutnost domaćih igrača u prvoj ekipi te broj veterana u klubu. Što se tiče rezultata, ekipa U9 zauzela je 1. mjesto u svojoj kategoriji, ekipa U11 je na 5. mjestu, ekipa U13 je na 7. mjestu, ekipa U15 je na 1. mjestu, dok su juniori zauzeli 6. mjesto. Trudimo se da svako dijete dobije svoje minute na terenu, da svako dijete uživa na treningu te da zadovoljno i sretno dolazi i odlazi s treninga. Smatramo da je to jedini način da zadržimo ovakav broj članova i da ga, ako je moguće, povećamo. S brojkom od 110 djece od U7 do juniora, stvarno možemo biti ponosni, kaže trener Gjumić.

Prva ekipa mogla je bolje završiti prvi dio sezone, ali start nije bio najbolji, tražili su svoj ritam, a realizacija nije bila na željenoj razini.

Unatoč tome, smatramo da je 9. mjesto, koliko god možda ne zvučalo sjajno, ipak solidan rezultat, s obzirom da smo samo 8 bodova udaljeni od prvog mjesta. Zahvaljujemo Općini Vrsar, TZ-u Vrsar, Montrakeru, svim donatorima te ljudima u klubu i oko njega koji nam pomažu, jer uz toliko dobrih ljudi rad postaje lakši. Također, napominjemo da su u najavi reflektori na glavnom terenu za iduću godinu, što će značajno olakšati naš rad, zaključuje trener Gjumić.

akcija darivanja krvi

U Umagu u petak akcija darivanja krvi

Foto USB Poreč

Poreč: USB-ove plesačice na svili otvaraju Božićni Disco