in

VRSAR: Više od 70 rekreativaca na biciklijadi LIMES BIKE TOUR

Da je Istra prepoznatljivo odredište za bicikliste, bilo za rekreativce ili profesionalce, govori i to što je na MTB biciklijadi Limes bike touru, održanoj ovog vikenda, sudjelovalo više od 70 ljubitelja biciklizma.

Limes bike tour nastao je u suradnji Turističke zajednice općine Vrsar i hotelijerske kompanije Maistra, a ova biciklijada namijenjena prvenstveno rekreativnim biciklistima i obiteljima s djecom bila je savršena prilika za aktivno obiteljsko druženje u prirodi te uživanje u ljepotama Vrsara i okolice. Svi sudionici biciklijade mogli su se, prema svojim preferencijama i fizičkoj spremnosti, odlučiti za jedan od dva itinerera – Sport ili Hobby, te se iskušati u bicikliranju kroz zaštićene dijelove prirode, uz Limski kanal i šumu Kontija.

Zanimljivo je kako je ova vrsarska staza ujedno i jedina staza u Istri za vožnju isključivo kroz prirodu.

Tijekom biciklijade, koja je započela i završila na vrsarskoj rivi,  sudionicima su bili osigurani obrok i piće na odmorištu kod Lovačke kuće u Kontiji, vođenje tijekom vožnje s profesionalnim vodičem i pratiteljima, prateće vozilo te poklon paket.

UMAG: Slovenac uhićen zbog prebrze vožnje pod utjecajem alkohola po cesti i nogostupu

FUNTANJANSKI 1. MAJ: Pučke igre, iće, piće i zabava za sve uzraste na Perilima