in

VRSAR: Za vikend 8. Galatea cup, međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici na koji dolazi 500 mladih sportašica

Ilustracija

Ovog vikenda, točnije od petka 12. travnja pa sve do nedjelje do 14. travnja, u sportskoj dvorani Saline u Vrsaru održat će se 8. Galatea cup, međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici.
Na turniru će sudjelovati više od 30 klubova iz 10 zemalja: Austrije, Češke, Njemačke, Italije, Slovenije, Australije, Slovačke, Crne Gore, Čilea i Hrvatske.
Dolazak na turnir potvrdilo je više od 500 gimnastičarki koje će se natjecati u individualnim i grupnim vježbama. U individualnom programu natjecat će se više od 250 gimnastičarki svih
uzrasta. U grupnom dijelu natjecanja nastupiti će više od 80 grupa. Galatea cup počinje u petak 12. travnja u 15 sati. Natjecanje će otvoriti gimnastičarke Mini A kategorije.


Na Galatea cupu imat ćete priliku vidjeti vrhunske plesne izvedbe gimnastičarki koje su članice talijanske reprezentacije Tare Dragaš i Maffeis Sofie, članice hrvatske juniorske reprezentacije Iane Benčić i Vite Franov te Viktorije Rakovac koja je članica kadetskog nacionalnog tima Hrvatske.

Svečano otvorenje 8. Galatea cupa planirano je u subotu u 14:30 sati. Tijekom cijelog dana moći ćete uživati u svoj ljepoti i raskoši ovog sporta. Subota je rezervirana za individualne nastupe gimnastčarki.
U nedjelju prijepodne nastaviti će se natjecanje u individualnom programu. Nakon završetka individualnog programa i podjele zadnjih nagrada za individualni dio natjecanja, oko 14:30
sati, započeti će natjecanje u grupnim vježbama koje će trajati sve do 19 sati.

-Ulaz za sve dane natjecanja je besplatan te vas pozivamo da se odazovete u što većem broju i bodrite sve gimnastičarke, kažu iz KREG-a Galatea.

U čast Dana grada Poreča otvaranje izložbe “Cvijeće za naš grad”

hoditi zdravi biti poreč 2023

U 10 istarskih gradova  8. javnozdravstvena manifestacija “Hoditi i zdravi biti”. Pogledajte raspored po datumima